2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 75 پست
میخواست بره چوب و چاقو بیاره که دخترم از ترسش سریع خوابید الهی برام بچم بمیرم که انقدر ترسید

الان کجایی 

یرو خونه ی. بابات یا اونو از خونه بنداز بیرون 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو کلانتری نامه میدن واسه پزشکی قانونی

ممنون

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
میخوام ازش طلاق بگیرم میدونه خط قرمزم کتک زدنه.

خوب میکنی 

قبلا هم زده 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
چقد زد؟دستش بشکنه فردا برو کلانتری شکایت کن میفرستنت پزشکی قانونی فک کنم 

قلبم داره از جاش کنده میشه

باورم نمیشه اینکار رو کرد

هر چی از دهنش در اومد به مادرم خودم گفت

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
میخواست بره چوب و چاقو بیاره که دخترم از ترسش سریع خوابید الهی برام بچم بمیرم که انقدر ترسید

اخه چرا از این دیونه بچه دارشوی گلم بچه حساسه خدا کنه تو ذهمش نمونه

غریبه ها در شب🌹
برا دعواهای سطحی زن و شوهری کلانتری نامه نمی‌ده 

دست و پاهام درد گرفته از بس با مشت کوبسده

میخوام ازش طلاق بگیرم میدونه خط قرمزم کتک زدنه.

عزیزم ببخشیدا اینطوری میگم

ولی اگه قبلا هم کتک میزده چرا بچه اوردید اون بچه گناه داره 💔

نگران نباش.. این روزام می‌گذره و روزای سخت‌تری میان 🚬

ادم نبايد در مقابل كاك خوردن سكوت كنه! بايد جيغ ميكشيدي و  با صدات همسايه ها رو خبردار ميكردي! تا هم شاهد باشند و هم اينكه ابرو و ابهت همسرتون پيش اونا بره تا دفعه ي بعد از اين غلطها نكنه، و اگر هم كبودي چيزي هست به پليس زنگ ميزدي. اصلا كوتاه نيا. چون ادم وقتي جدي نميگيره طرف براسش عادي ميشه و تكرار ميكنه

این مردا ایقد پستن اخرش شمامحکومی و باز برمیگردی اگر میخوای جدا شی برو نمیخوای خودتوسبک نکن 

خاک تو سرشون کنن

غروب خونه خانواده آشغالش بودیم همه چی به بچه دادن بچم دل درد شد

الهی بمیرم خاک برسر همچین مردا شوهرمنم یه شب چون بچم مریض بود تب داشت گریه میکرد وخونه مادربیشرفش بودیم یه چک به من زد که چرا بچه گریه میکنه الان مادرخواهرم بیدارمیشن طوری تلافی کردم نفهمید از کجا خورده