2777
2789
عنوان

الان من گند زدم چگونه جمع میشه؟😐

265 بازدید | 15 پست

من اینستا ندارم همیشه گفتم دوس ندارم ولی خب یجایی پنهونی تو گوشیم هس بعضی وقتا کلیپی چیزی واسه کارم میخوام

امشب پسرعمم گفت میخوای پسورد اینستامو بت بدم گفتم چیکارش کنم گفت نمیدونم گفتم بگو گوشیم هنگ کرده بود ولی حفظش کردم الان از سر فضولی رفتم ینی فکرشم نمیکردم راست گفته باشه اخه چرا باید پسورد صفحشو با اینهمه پیام و همه چیز بده تازه کلیم فالور داره بعد ترسیدم اومدم خارج شم دیدم تو صفحه اعلانا نوشته یک ناشناس در نزدیکی شما وارد شده اسم گوشی بی صاحابمم نوشته بود اونم میدونه گوشیم چیه حالا میفهمه رفتم چی کنم حالا چییی؟؟؟

اون صفحه بی صاحابم هیچی نداره ها ولی بازم نمیخوام بدونه پیج دارم ، متوجه اون نشه؟

وای خدایا😐اون میخواست مچمو بگیره چون همش میگه اینستا داری بهشم گفتم رمزو بدی میرما گفت برو😑بعد من حاضر نشدم رمز گوشیمو یادش بدم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیفهمه پیچ داری گفتی بگو اینستا نصب کردم تو وقتی رمز دادی وسوسع شدم رفتم تووش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بدونه چیه مگه به اون چه حالا

نمیدونم خب نمیخوام بفهمه اخه من خیلی فضولم گفته بود فقط تو اینستا استوری میزاره نه واتساپ این پیجو درست کردم فقط دنبالش کردم بعضی وقتا استوریشو ببینم

بمانددد که حالا هروز هروز داره واسه من تو وات استوری میزارههه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
نمیفهمه پیچ داری گفتی بگو اینستا نصب کردم تو وقتی رمز دادی وسوسع شدم رفتم تووش 

خوبه اخه خاستم برم صفحه های دیگش اون پایین فقط صفحه اون اومد و خودم یکم ترسیدم

چند روز دیگه نذر دارن میریم خونشون اصن میگم دوس داشتم تا تو باشی به من فضول رمز ندی😐اخه چطور به من اعتماد کرد😐میدونه خیلی پیگیرم ولی اخه داره از حد میگذرونه همه چیو امشب دستش بند میشد گوشیشو میداد میگفت قایمش کن کسی نبینه توش چیزی دارم واسه استوریاش میگفت همرو هاید میکنه جز منو سه تا دوستاش بعد استوری میزاره....

عیبی نداره سخت نگیر کل دنیا اینستا دارن شماهم روش 

من بابام خیلی سختگیره خوشش نمیاد از اینستا اونم نمیاد چیزی بگه ها ولی یکی از دلایل اینستا نداشتنم همینه بعدشم چون نت زیاد میبره و خوشمم نمیاد معتادش شم...

اونم همیشه میگه اینستا نص کن چرا نداری حالا بفهمه داشتمو باهاش فقط اینو دنبال میکردم زیادی پرو میشه دیگه نمیشه روشو کم کرد😐😑امشبم گفت عکسامو پاک کن به کسی خوشم نمیاد نشون بدی از بس لوسه منم گفتم بروگمشو من پاکشون نمیکنم خیلی دوسشون دارم، بدبخت داشت ذوق مرگ میشد😐🤣

مگه اینستا چیه مچتو بگیره توی اینجور مواقع باید خودتو به پررویی بزنی

اون همش میگه اینستا نص کن میگم نمیخام دوس ندارم میگه مگه میشه حالا بهشم گفتم پسورد بده میرم میبینم ولی نخاستم پیجم بیوقته یساله دارم با این پیج دنبالش میکنم فقط اونو دلم میخواس استوریاشو ببینم 😑 پرو میشه همینجوریشم روش زیاده نمیخام فک کنه خیلی مهمه 

اره خوب بلدم پرو بازی درارم حالا دیدمش میگم میخواستی رمز ندی میدونی که فضولم😐🤣

من بابام خیلی سختگیره خوشش نمیاد از اینستا اونم نمیاد چیزی بگه ها ولی یکی از دلایل اینستا نداشتنم هم ...

چون گفتی پدرت مخالفه حق داره ولی هرچیم باشه به پسر مردم ربطی نداره این پسره فکر کنم خاطر خاته دلش پیشت گیره برا همین پیگیری میکنه 😂