2777
2789

من حاجت گرفتم  برادر ومادرم تصادف کردن مادرم باید عمل میشد دکترا گفتن ۵۰۵۰ ممکنه دیگه نتونه راه بره ینی قطع نخاع برادرمم توکما بود گفتن تا یک هفته اگه به هوش نیاد دیگه خیلی احتمال کمه دستگاه جدامیکنیم راستش حال روحی خوبی نداشتم خیلی ناامیدبودم ناامیدیم خودش گناه بزرگ سپردم به یه خانوم که گفتن نفسش حقه وبرا هرکی دعاخونده حاجت گرفتع برام چله ایت الله حق شناس رو انجام بدن روز دهم بود با پارتی که تو بیمارستان داشتیم التماس که دستگاهو برندارن قبول نمیکردن مجبورشدیم ببریم بیمارستان خصوصی اونجا قبول کردن داداشم موند اونجا مادرم عمل شد خداروشکر سالم ولی داداشم هنوز توهمون وضعیت بود گفتن خطرناکه جابه جای ی اما به جون خریدیم داداشم بعد۴۳روز به هوش اومد وخداروشکرسالمه دکترا گفتن معجزه شده خداروهزارمرتبه شکر میکنم شب قبل اینکه داداشم به هوش بیاد خواب دیدم از جاش بلند شد یه لیوان اب خورد گفت سلام برحسین واقعا این چله برا خانواده ما معجزه کرد

من حاجت گرفتم  برادر ومادرم تصادف کردن مادرم باید عمل میشد دکترا گفتن ۵۰۵۰ ممکنه دیگه نتونه راه ...

وای موهای تنم سیخ شد 

مرسی عزیزم ک جواب دادی 

الهی ک همیشه سالم و تندرست کنار همدیگه باشید

راستش منم قبلا چله حق شناس گرفتم واسه رسیدن به شخص خاصی ک خواستگاری اومده بودن پدرم مخالف بود بعد وسطای چله خواب دیدم تو یه مجلسی هستم ک خانم جلسه ایش میگه هر کی هرحاجتی داره بنویسه رو کاغذ تا بخونم براش دعا کنیم

بعد تو اون مجلس خواهرم هم بود کنار من نشسته بود داشتن فکر میکردم ک اگه خواستم بنویسم اینو بنویسم ک خونوادمم مخالفن بعد یه خانمی داشت برگه سفید پخش میکرد ک حاجتامونو بنویسیم به خواهرم برگه رو داد به من ک رسید برگه تموم شده بود از خواب پریدم تو خواب و بیداری یکی گفت رقعه واسه امام حسین بنویس

ولی من حاجت نگرفتم و از اون اقا هم سال هاس جدا شدم 

فک کنم اینکه برگه بهم نرسید یعنی به حاجتم نمیرسیدم درسته؟

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.