دوستان دخترم ۴ ماهشه،کولیک و ریفلاکس رو همزمان داشت،خیلی سخت بود اما با حوصله کردن و ارامش این مدت گذشت، و کمی ارومتر شده،الان نمیخوابه و قبل از خواب خیلی گریه میکنه و یکساعت توی بغل باید بچرخونمش تا بخوابه. بعد بذارم زمین یکریع فقط خوابه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچم چهارماهشه ..گاهی اینقد گریه میکنه میزارمش تو کالسکه اش تو خونه میچرخونمش تا خواب بره...🥴
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
دختر من دیگه توی کالسکه هم نمی مونه. موندم چکار کنم. الان خونه رو توی سرش گرفته. بغل باباشه داره میچ ...
آره حق داری ...خیلی سخته خدا خودش کمکمون کنه...☹️
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...