اگه توانایی روی پای خودت موندن سالها نا امیدی کشیدن و هزاران ساعت مطالعه و سرکوفت وکیل تسهیلی و نبودن پرونده رو داری و میتونی سالها با اینا و هزار چیز دیگه بجنگی ودرنهایت معلوم نباشه سرنوشتت ،بیا اما اگه فقط فکر درآمدی نیا چون خبری نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا سالها ناامیدی ؟ حقیقتش هدفم مالیه فقط در عین حال هم ی رشته با مقام و قدرت میخوام ... در کل بی ...
اشتباه میکنی خیلی اشباع شده دیگه بی فایدست تازه اسم و مقامی هم نداره گوه زدن به رشته یکم تحقیق کنی میفهمی منم که چند سال عمرمو پاش گذاشتم دیگه مجبورم تا تهش برم ،پول میخای برو پزشکی و پرستاری وکالت خیلی وقته درامدش کم شده حالا باز تحقیق کن ،ینی اینقدری که من میخونم اگه رشتم پزشکی بود الان فوق تخصص داشتم
عزیزم نظرت راجع به سردفتری چیه؟ راجع بهش اطلاعات داری ؟میگن در آمدش بالاتره از وکالت در عین ح ...
ببین اگه علاقه داری بیا وکالت سردفتری هم تنها اطلاعی که دارم میگن با قوانین جدید بازارشون خرابه کلا اگه علاقه و هدف داشته باشی همون وکالت خوبه ولی خوندنش خیلی خیلی وقت گیره چرا پرستاری نمیری یا پزشکی ،اگه علاقه داری حتما بیا و وکیل شو ولی بدون حتی اگه آزمونشو بردارن باید حسسساااابی مطالعه داشته باشی اگه به مطالعه و .. علاقه داری بیا ولی اگه فقط جنبه مالیشو دوست داری پیشنهاد میدم نیای