2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری

226 بازدید | 12 پست

خانوما هفته۳۶بارداری هستم دقیقا از،وقتی وارد ماه نهم شدم یبوست گریبانم گرفته

طوری که قرص آهن که یبوست میاره و صب و شب بود کامل قطع کردم

آب زیاد میخورم

ولی،فک کنم برنج که میخورم تشدید میشه

امروزم با عرضمعذرت بعد از کلی،فشار تونستم دفع کنم اما خب نباید اینجور باشه ممکنه به کیسه آب صدمه بزنه

الانم که از دردش خوابم نبرد و ببخشید مقعدم سوزش عجیبی داره.چیکار کنم بلکه سوزش کم بشه؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

آلوبخارا..انجیربخور..نزارکارت ب فشار و زوربرسه خدای نکرده کیسه آبت پاره بشه

سوپ جو..گلابی..ایناروان کنندست

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
آلوبخارا..انجیربخور..نزارکارت ب فشار و زوربرسه خدای نکرده کیسه آبت پاره بشه سوپ جو..گلابی..ایناروان ...

آره خیلی نگرانم

انجیر و گلابی هم میخورم تاثیری نداره

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سوزش حتما شب روغن زیتون بخور تا دفع بدی دوباره اذیت نشی و نرم بشه

آهن خارجی مصرف کن یبوست نگیری

و اگر با مواد طبیعی یبوست رفع نشد باید شربت معده بگیری تا مدفوع  روان بشه 

آره خیلی نگرانم انجیر و گلابی هم میخورم تاثیری نداره

شربت لاکتولوز هم خیلی خوبه

من اوایل بارداری یبوست شدیدداشتم دکتراینوبهم داد

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
سلام. همراه غذاتون سالاد کاهو استفاده کنید با چند قطره روغن زیتون آب زیاد بخورید خصوصا ناشتا . می ...

سلام عزیزم

اکثر این موارد رعایت میکنم ولی بازم شرایطم حادثه امروز دیگه از درد گریه میکردم

انگار آب بدنم کشیده شده هر چقد آب میخورم فایده نداره

ببخشید شیر سرد هم یبوست میاره؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
سلام عزیزم اکثر این موارد رعایت میکنم ولی بازم شرایطم حادثه امروز دیگه از درد گریه میکردم انگار آب ...

تا جایی که میدونم نه شیر سرد چون بلغم زاست باعث یبوست نیست🤔

پس شاید بهتر باشه بخواهید دکترتون براتون داروی متناسبتون رو تجویز کنه

برای سوزش حتما شب روغن زیتون بخور تا دفع بدی دوباره اذیت نشی و نرم بشه آهن خارجی مصرف کن یبوست نگیر ...

روغن زیتون شب بخورم؟

ببخشید مدفوع اول بصورت خشک هست که بدترین قسمت ماجراست بعد که با هزار زور و گریه رد میشه حجم مدفوع به قدری که انگار بیشتر از ظرفیت مقعده میترسم کار دستم بنده

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
من که الان هفته ی ۲۳ام از دو هفته پیش درگیرش شدم به من شربت لاکسی ژل داد دکتر بد نیستم الان ، والا م ...

اره منم با رعایت تغذیه درست نشدم

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
روغن زیتون شب بخورم؟ ببخشید مدفوع اول بصورت خشک هست که بدترین قسمت ماجراست بعد که با هزار زور و گری ...

آره یه قاشق قبل از خواب بخور،هر شب بخور تا وقتی یبوست رفع بشه...آره میدونم اول خشک هست اما روغن نمی ذاره اون جور خشک بیاد و مقعد رو بتراشه

قرص آهن ایرانی مصرف نکن یبوست میاره

فعلا شیر و لبنیات هم نخور چون یبوست رو تشدید میکنه

لواشک بخور...آلو بخارا تو آب خیس کن بخور..انجیر خیس کن هم خودش هم آبش رو بخور...آب رو هم ولرم بخور مخصوصا صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور

اون شربت که دوستامون هم گفتن بخور تا مدفوع شل بشه