2777
2789
عنوان

همزاد-بختک

152 بازدید | 20 پست
سلام. 

من دیروز صبح بلند شده بودم صبحونه ام رو خوردم و دوباره گرفتم خوابیدم.. و تو خوابم یه روحی دیده بودم که قیافش معلوم بود و من تا اینو میبینم از خواب بلند میشم و بلافاصله بختک میوفته روم ؛ یکم میمونم و دوباره میخوابم خواب بدی نمیبینم و چیزی هم نمیشه ولی یهو بدون هیچ دلیلی از خواب بلند میشم و بازم اهمیت نمیدم و دوباره میگیرم میخوابم که بازم خواب بد میبینم و تا بلند میشم بازم بختک میوفته روم..

یه ساعتی میمونم و دوباره میخوابم دیگه هیچی نشد خداروشکر. 

از دوستم که پرسیدم بهم گفت همزادت تنده و همیشه باید یه سنجاق به لباسم بزنم و یه چاقو بزارم زیر بالشم. 

و اینکه من به دیدن فیلمای ترسناک هم علاقه دارم ولی چون میترسم نمیبینم و ویدیو هایی که تو یوتیوب هست که این یوتیوبرها مثل سعید والکور میزارن اینا رو همش میبینم. و دوستم گفت که نباید ببینم این چیزا تاثیر میزاره . منم یه هفته ای میشه که دیگه از اون فیلما ندیدم. من هرشب تو فکر جن و اینا هستم و اینکه کلا میترسم.. دیشب قبل خواب آیت الکرسی خوندم و خودمو به هرکاری مشغول کردم تا از اون فکرا به سرم نزنه ؛ خداروشکر چیزی نشد و دیشب خواب خوبی داشتم. 

ولی بازم میترسم که برام بازم این اتفاق بیوفته و اینکه نمیدونم با این همزادی که دارم باید چیکار کنم :) 

اگه چیزی در مورد این چیزا میدونید لطفا بگید🤍 

ذهنمو از دیروز تا حالا درگیر کرده..

همزاد مگه علکییه اخه من پویا بیگ بوی و سعیدوالکورر و ...محمد ماورا رو نگامیکنم ولی اصن نمیترسم و باعثم‌شده ک خیالاتی بشم اینا ساخته دهنته ازبس تو فکرشونی زیاد فکرشونکن کنجکاوم نباش وون بتتک نبوده او ازترسی ک توبدنت افتاده اینجوری شده بختک نیس

💔🖤
همزاد مگه علکییه اخه من پویا بیگ بوی و سعیدوالکورر و ...محمد ماورا رو نگامیکنم ولی اصن نمیترسم و باع ...

نه از اون فیلما نمیترسم چون تا کاری بهشون نداشته باشم چیزی نمیشه.. ولی من دیروز واقعا ترسی نداشتم و خیلی راحت خوابیدم که یهو اینطوری شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از اون فیلما نمیترسم چون تا کاری بهشون نداشته باشم چیزی نمیشه.. ولی من دیروز واقعا ترسی نداشتم و ...

منم قبل ازدواجم دچارش بودم....توی اتاقم اذیت بودم وقتی سنم رف بالای۱۷دیگه شبا نمیتونستم اروم بخوابم ولی الان خداروشکر سه چهارساله که دوبار اینجور شدم فقط البته من چندبار بختک افتاد روم‌چندبارم سایه هایی ک خیال میکردم یکی تو اتاقمه بودن

منم قبل ازدواجم دچارش بودم....توی اتاقم اذیت بودم وقتی سنم رف بالای۱۷دیگه شبا نمیتونستم اروم بخوابم ...

عزیزم اون بختک نیست اسمش فلجه خواب

ا۱لا چیزی به اسم بختک یا موجود عجیب و غریبی که میگن وجود خارجی نداره

منم قبل ازدواجم دچارش بودم....توی اتاقم اذیت بودم وقتی سنم رف بالای۱۷دیگه شبا نمیتونستم اروم بخوابم ...

چقدر بد 🥲 خداروشکر ؛ خوشحالم که دیگه اون اتفاقا برات نیوفتاد و ان شالله هیچ وقت نیوفته♥