سلام.
من دیروز صبح بلند شده بودم صبحونه ام رو خوردم و دوباره گرفتم خوابیدم.. و تو خوابم یه روحی دیده بودم که قیافش معلوم بود و من تا اینو میبینم از خواب بلند میشم و بلافاصله بختک میوفته روم ؛ یکم میمونم و دوباره میخوابم خواب بدی نمیبینم و چیزی هم نمیشه ولی یهو بدون هیچ دلیلی از خواب بلند میشم و بازم اهمیت نمیدم و دوباره میگیرم میخوابم که بازم خواب بد میبینم و تا بلند میشم بازم بختک میوفته روم..
یه ساعتی میمونم و دوباره میخوابم دیگه هیچی نشد خداروشکر.
از دوستم که پرسیدم بهم گفت همزادت تنده و همیشه باید یه سنجاق به لباسم بزنم و یه چاقو بزارم زیر بالشم.
و اینکه من به دیدن فیلمای ترسناک هم علاقه دارم ولی چون میترسم نمیبینم و ویدیو هایی که تو یوتیوب هست که این یوتیوبرها مثل سعید والکور میزارن اینا رو همش میبینم. و دوستم گفت که نباید ببینم این چیزا تاثیر میزاره . منم یه هفته ای میشه که دیگه از اون فیلما ندیدم. من هرشب تو فکر جن و اینا هستم و اینکه کلا میترسم.. دیشب قبل خواب آیت الکرسی خوندم و خودمو به هرکاری مشغول کردم تا از اون فکرا به سرم نزنه ؛ خداروشکر چیزی نشد و دیشب خواب خوبی داشتم.
ولی بازم میترسم که برام بازم این اتفاق بیوفته و اینکه نمیدونم با این همزادی که دارم باید چیکار کنم :)
اگه چیزی در مورد این چیزا میدونید لطفا بگید🤍
ذهنمو از دیروز تا حالا درگیر کرده..