2777
2789
عنوان

صیغه خواهر برادری

5083 بازدید | 42 پست

بچه ها من و پسرخالم و دخترخالم و داداشم 

که از اول تو یه ساختمون بودیم

و هم بچه های عمومن هم خالم

به خواست خالم رفتیم پیش یه حاج آقا خیلی وقت پیش

صیغه خواهر برادری خوندیم

پیش همدیگه ام خیلی راحتیم

مثلا من تاب و شلوارک می پوشم جلو پسرخالم

دختر خالمم جلو داداشم همینطور

دختر خالم با من همسن 

داداشم و پسرخالمم دو سال از ما بزرگترن

حالا تو نت دیدم میگن چنین صیغه ای وجود نداره

یعنی الان ما نامحرمیم

کاربری از ۱۲.مرداد دسته منه(:

ول کن توروخدا صیغه خواهربرادری چه صیغه ایه

همچین صیغه ای وجود نداره

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر صیغه زن و شوهری براتون خوندن 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

وا اونوقت من برم با مردای کل فامیل صیغه خواهر برادری بخونم بعد جلوشون لخت بگردم بگم اشکال نداره؟! معلومه که نامحرمه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...