2777
2789

من باید پریود میشدم ک نشدم.اقدام هستم. قبلا عفونت داشتم و پماد مصرف کردم و خوب شدم.این ماه ترشحات  پنیری که همون عفونت قارچی هست حس میکنم برگشت.اما نه به شدت قبل. همش لباس زیرم خیس میشد.رنگ شیری گاهی قارچی...تخم مرغی نبودا.. دیروز خیلی درد پریودی داشتم رو سنگ دسشویی یه ترشحات پنیری اومد ک قرمز بود.با دستمال ک خودمو پاک کردم ترشحات شفاف زرد رنگ رو دستمال بود.گفتم پس دارم پریود میشم.ولی هم درد پریودم قطع شد هم لک ندیدم دیگه. بی بی چک مارک یونی تست مثبت بود و مدیکور امروز منفی.بنظرتون باردارم و لک لانه گزیتی بوده.ماهه قبل ۲۹ روزه پریود شدم.این ماه دو روزه عقب افتاده. علائم بارداری ک خانما میگن رو بیشترشو دارم.ولی تحربه میگه علائم مهم نیست.این لک منو یکم امیدوار کرد فقط.ترشحاتم هم از دیروز قط شده.اخه بی بی چک یونی تست رو میگن مثبت کاذب داره همیشه.

سردر نمیارم. ولی ایشالا خیره...یه سوال برای عفونت قارچی فقط پماد مصرف میکردی یا قرصی هم میخوردی؟

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

ترشح فکر میکنم از علائم بارداری باشه ممکنه هم عفونت باشه ان شاءالله که باردارید

من ۴ روز مونده به پریودیم ، چند ماهیه تو اقدامم اما الان یه هفتست درد کمر لگن کشاله ران دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشح فکر میکنم از علائم بارداری باشه ممکنه هم عفونت باشه ان شاءالله که باردارید من ۴ روز مونده به پ ...

خدا کنه باردار باشی...من ۶ ساله ازدواج کردم ۲ ساله اقدامم.با لینکه زیاد دکتر نرفتم ولی این سال هرماه بی بی چک زدم.ازمایش بتا.ولی هیجی.ماه قبل امپول hcg زدم ک نشد بازم.البته بی بی مثبت شد و مریود شدم ک دکتر گف شاید لقاح صورت گرفته ولی نمونده.