2777
2789
عنوان

اکبرجوجه

130 بازدید | 9 پست

دخترا کسی اکبرجوجه حرفه ای بلده منو راهنمایی کنه


از دیروز توی مواد خوابوندم مرغ هام رو

امروز میخوام درست کنم

وقتی میندازم توی حموم روغن، باید در قابلمه رو بزارم یا با در باز باید بپزه؟

اگر مطمئن هستین بگین

مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه میپزم از صب میزارم تو مایه تا شب اگه جوجه باشه که بااون نباشه با همین مرغ معمولی برای یک رون کامل و نصف سینه یک استکان اب میریزم تو تابه ...کمی نمک میپاشم روغن میریزم و ۵۰گرم کره ...مرغتو خوب تمیز کن پیاز نمونه بهش میسوزه روغنم یکم زیاد بریز چون اکبر جوجه چرب باید باشه ...درشم ببند زیرش خیلی کم وقتی ابش تموم شد سرخش کن تموم نوش جان🌺

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

اکبر جوجه مواد نمیخواد فکر کنم فقط با نمک باید طعم دار کنی

چرا دیگه

با زعفرون فراوون ماساژ دادم


لیمو و پیاز هم زدم که بوی بدش رو بگیره

امروز لیمو و پیاز هارو جدا میکنم

توی یوتیوب هم بود ولی اصلا نمیگن موقع پختش چطوری باشه

در باز یا بسته🤔

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز