2777
2789
عنوان

ترااااز قلممممم چیییییی•🔵📊•

192 بازدید | 17 پست

"سلام دوستان  

سال دوازدهم انسانی ام

میانگین تراز قلم چیم ۵۸۰۰ هست.

هرچی تلاش میکنم نمیتونم بالاتر ببرم :)

خیلی افتضاحه وضعم؟🤦🏻‍♀️

خیلی حالم بده کمک کنید اگه تجربه ای دارید؟

اگه راهکاری بلد هستید لطفا بهم بگید!

میدونم رتبه کنکور زیاد بستگی به تراز نداره ولی من اینجوری نا امیدم کلا نمیتونم بخونم .....

هیچی نخوندم تا کنکورم چیزی نمونده!

لطفا کمکم کنید منم دعاتون میکنم✔❤🙃"

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشدجوانه شد🌱💚 مهربونممیشه برای قبول شدنم تو کنکور یدونه صلوات بفرستی؟🦋💙اگر خدا بخواد روانشناس آینده هستم👩‍🎓خدایا تنها امیدم توییییییییییی🌻💛

خیلی ها ترازشون پایین بوده و کنکور رو عالی دادن

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترازت خوبه روی درصدات تمرکز کن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
کلا قلم چی رو برای انسانی مناسب نمیدونم

چرا عزیزم ؟

امروزم ازمون رو خرااااب کردم

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشدجوانه شد🌱💚 مهربونممیشه برای قبول شدنم تو کنکور یدونه صلوات بفرستی؟🦋💙اگر خدا بخواد روانشناس آینده هستم👩‍🎓خدایا تنها امیدم توییییییییییی🌻💛
خیلی ها ترازشون پایین بوده و کنکور رو عالی دادن

میترسم

اگه قبول نشم بدبخت میشم

نه اصلا افتضاح نیست

خوبه آفرین، سعی کن بهتر شی

_آزمونا رو تحلیل کن حتما

_ یک یا دو روز قبل آزمون رو فقط اختصاص بده به مرور و تست از مباحث خونده شده

_لازم نیست همه بودجه رو بخونی و سرسری! درستش اینه که هرچیشو میتونی بخونی اما همونایی که خوندی رو خوب خونده باشی و مسلط باشی

_مدیریت زمان سر آزمون رو تمرین کن

چیز دیگه ای یادم‌نمیاد

ترازت خوبه روی درصدات تمرکز کن

شما سراغ داری کسی دور برت با این تراز قبول شده باشه؟

ترازم خوب نمیشه دیگه کلا ناامید میشم نمیخونم

چرا عزیزم ؟ امروزم ازمون رو خرااااب کردم

تمرکز موسسه بیشتر برای تجربیِ 

و برای انسانی خیلی وارد حاشیه میشه تو آزموناش .

گاهی هم سوالات استاندارد نیست

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
اتفاقا خیلی هم ربط داره کی گفته ربط ندارن 

نمی دونم مثلا میگن یکی ترازش ۷۰۰۰ فلان بود قبول نشد 

و از ایم حرفا

نه اصلا افتضاح نیست خوبه آفرین، سعی کن بهتر شی _آزمونا رو تحلیل کن حتما _ یک یا دو روز قبل آزم ...

چجوری تحلیل کنم ؟

مثلا میخام تحلیل کنم میبینم بلد نیستم نخوندم میگم چه فایده ول میکنم🤦🏻‍♀️

مرسی کمک کردی 

خدا خیرت بده❤🥺

تمرکز موسسه بیشتر برای تجربیِ  و برای انسانی خیلی وارد حاشیه میشه تو آزموناش . گاهی هم سوالات ...

اها نمیدونستم مرسی

چجوری تحلیل کنم ؟ مثلا میخام تحلیل کنم میبینم بلد نیستم نخوندم میگم چه فایده ول میکنم🤦🏻‍♀️ مرسی ...

خواهش میکنم عزیزم💙

سرچ بزن توضیحش هست. مثلا تو همون سایت قلمچی بعضی رتبه برترا گفتن 

یا بزن تحلیل آزمون استاد افشار. ایشونم مطالب شون مفیده کامل توضیح میدن

اون مباحثی از آزمون که کلا نخونده بودی که هیچ، اونایی که خونده‌ بودی و درست زدی و موقع آزمون هم مطمئن بودی که درست زدی که هیچ. ولی اونایی که: غلط زدی + شک داشتی ولی درست زدی + شک داشتی نزدی، اینا تحلیل کن. یعنی پاسخ رو کامل بخون. نکته ای داشت بنویس و..

فک میکنم اینطور باشه.  باز خودت دربارش بخون. تو سایت کانون هست

خواهش میکنم عزیزم💙 سرچ بزن توضیحش هست. مثلا تو همون سایت قلمچی بعضی رتبه برترا گفتن  یا بزن ...

اها خیلی ممنون مهربونممم