یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
از دکتر دیگه ای هم سوال کن و خوب تحقیق کن. منم یبار این سوال و از یه دکتر پرسیدم و همینوگفت
از پودر موبر و چیز هایی دیگه بطور مرتب استفاده کن. اگر شک ب لیزر داری.برای نواحی خاص
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
نرو شوهرت به خاطر تو بدنشو لیزر میکنه شرت میبندم دستش پر مو هست پس تو چرا باید کلی پول دکتر لیزر بدی اگه خودت بل موهای بدنت مشکل نداری اونارو هم کاری نداشته باش
Love by love♡sout korea ♡lovly Kdram♡my languege is korean 태한민국 촣아해유