2777
2789

میخام برم بیمارستان قاعم مشهد طبیعی رایگانه میگم همونجور رایگان رایگان که نیست نه؟ پول یک شب موندن و خورد و خوراک میگیرن دیگه نه چجوریه برام سواله 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کامل رایگانه  مثل تامین اجتماعی

جدی شما رفتین؟ 

چجوریه مگه میشه پول یه شب موندن نگیرین

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

نه همه چیش رایگانه

فقط غذای همراهت با پول ساکت رو میگیرن

اگه میخوای بری رایگان باشه برو ام البنین.

اونجا خیلی بهتره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
نه همه چیش رایگانه فقط غذای همراهت با پول ساکت رو میگیرن اگه میخوای بری رایگان باشه برو ام البنین. ...

ام البنین که خیلی بد تعریف میکنن ازش میترسم دیگه همینجا میرم هرچی قسمت باشه ،😢

مشهد نه اصفهان  بیمارستان های دولتی  کامل رایگانه

رسیدگیشون خوبه یا نه بیمارستانای رایگان

ام البنین که خیلی بد تعریف میکنن ازش میترسم دیگه همینجا میرم هرچی قسمت باشه ،😢

والا اونجا بیمارستان تخصصی زنان در شمال شرق کشوره.

اگه اونجا بده پس قائم چیه🙄

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
والا اونجا بیمارستان تخصصی زنان در شمال شرق کشوره. اگه اونجا بده پس قائم چیه🙄

نمی‌دونم خیلی بد میگن آدم میترسه دیگه

اره عزیزم من ۴ تا بچه اوردم اخری هم ابان ۹۹ ۴۰ تومن هم پول دارو دادیم که دکتر نوشته بود

کدوم بیمارستان رفتین شما