2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کافه تو کره داشتم::))) 

in the name of BTS💜I"m ARMY girl::::))))        خدایا قربونت برم میشه یبارم ب دل ما کاری کنی؟؟    فقط ی چی ازت میخوام🥲 بهم بدش؟ باش؟ بخودت قسم بدجوری دوسش دارم ینی میشه سوپرایزم کنی؟ م 🥲 ینی میشه این همه رویا ک باش میسازم واقعی شن؟🥲خدایا فداتشم فق ب خودت ایمان دارم و میدونم ک دلمو نمیشکونی🥲💗الهی فداااااااااتشم مننننننن خداجووننم:::))))🥺🤍M🤍🥲

من شاغلم

ولی دوست داشتم دانشمند باسم

تا اثری جاویدان روی کائنات و بشریت میداشتم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

پرسنل بیمارستان

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

فرصت بدست آوردن شغل مورد علاقتونو دارید یا نه ؟؟؟شاغلید یا خونه دار

ن ندارم دیگ شاغلم فعلا

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
  چراااا

چون هرروز مرده ببینم و غصه دنیا و آدماش رو نخور 

ببینم دیر یا زود نوبت خودمم میشه

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
کار میکنم اینترنتی امروز صبح سه جفت النگو فروختم  راضیم

کاش شمارشو خط میزدی

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

دندون پزشک🥺😔

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈