یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون موقع ۱۸ سالمون بود که به چشمم خوش اومد.نسبت به سنشم خیلی سرسنگین و آروم بود.مثل پسرای دیگه نبود.۲ سال قایمکی می پاییدمش.آخر یه روز دلو زدم به دریا بهش گفتم😂
دوست شدیم ۳ سال بعدشم خواست بیاد خواستگاری و نامزد کردیم
💍👩❤️👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
۱۸ سالم بود عاشق شدم .ولی خانوادم باعث قطع ارتباطمون شدن ، هر دو ازدواج کردیم ، ولی هیچ کدوم دیگه اون حس را به کسی نداشتیم ، الان ۱۲ سال از اون سالها میگذره ، گاهی باهم حرف میزنیم ،مثل دوتا دوست خوب ، واسه بهتر شدن زندگیامون خیلی بهم کمک میکنیم
سنم کم بود ، اون پسر هم نوه عمه مادرم بود شناخت کاملی داشتم ازش عروسی خواهرم خواهرش به ابجیم گفته بود که برادر من خاطرخواه خواهر کوچیکه وقتی خواهرم این موضوع رو بهم گفت من اصلا جدی نگرفتم موند دو هفته بعد جایی دیدمش دلباختم💔