2777
2789
عنوان

تاپیک سحروجادو زده بودم ....بیاین

122 بازدید | 10 پست

سلام 

بچه ها حالا دیگه مطمئنم خانواده همسرم اهل دعا اینان.به محض اینکه باهاشون معاشرت میکنی .من و شوهرم سرد میشیم و رابطه معمولی هم گرم و صمیمی نیستیم خب.

چکارکنم خسته شدم

یارب نظر تو بر نگردد...

قطع رابطه کن

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ببخشید ولی بیشتر خرافاته

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی بیشتر خرافاته

خیر

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

جالبه هیچ کس دنبال اشکالات فردی خودش و همسرش نمی گرده 

این جا انگار تنها کسی که براش دعا نگرفتند منم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ببخشید ولی بیشتر خرافاته

منم فکر میکردم خرافاته 😣تا اینکه الان هر وقت شوهرم با مادرش حرف میزنه بامن دعوا میکنه سر چیزای الکی اصلا دست بزن نداشت ولی الان زن حاملشو میزنه خدا از مادرشوهرم نگذره

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉
منم فکر میکردم خرافاته 😣تا اینکه الان هر وقت شوهرم با مادرش حرف میزنه بامن دعوا میکنه سر چیزای الکی ...

این چه ربطی به دعا داره 

جز خلاهای شخصیتی ایشونه که حرف دیگران در حد کتک زدن روی ایشون اثر می گذره و باید خودش بخواد تا درست بشه 

یعنی کلا ایشون اخلاقش عالیه فقط یکی دعا کرده این شکلی شده؟ 

بعد شما چرا قبل از حل مشکل دست بزن ایشون باردار شدید که الان تو بارداری در معرض همچین اسیبی باشید؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
این چه ربطی به دعا داره  جز خلاهای شخصیتی ایشونه که حرف دیگران در حد کتک زدن روی ایشون اثر می ...

عزیزم یعنی من چیکار کنم ک این رفتارش خوب بشه?چیکارکنم که کمتر به حرف مادرش گوش بده?

دوساله ازدواج کردم قبل اونم دوسال عقد بودم تو این چند سال اصلا دست بزن نداشت حتی وقتی به شوخی میگفتم اگ منو بزنی قهر میکنم میخندید میگفت دیونه شدی اخه مگه ادم زنشو میزنه

ببین اصلا حرف منو گوش نمیده چند وقته فقط حرف حرف مادرشه منم اینجا تو شهر غریب واقعا نمیدونم چیکار کنم

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉
عزیزم یعنی من چیکار کنم ک این رفتارش خوب بشه?چیکارکنم که کمتر به حرف مادرش گوش بده? دوساله ازدواج ک ...

من مشاور خانواده نیستم از کم و کیف زندگی شما هم خبر ندارم نمی دونم تو این مدت ازدواجتون چی گذشته که ایشون تغییر شخصیت دادند 

با روانشناس و مشاور خانواده حاذق حرف بزنید 

من مشاور خانواده نیستم از کم و کیف زندگی شما هم خبر ندارم نمی دونم تو این مدت ازدواجتون چی گذشته که ...

شما که نمیدونید پس چرا قضاوت میکنید عزیزم

شما که نمیدونید پس چرا قضاوت میکنید عزیزم

الان نظری دادم گفتم شما مقصرید که قضاوت محسوب بشه؟ 

دارم می گم به جای این که فکر کنی یه چیزی از ماورا اومده زندگیت را خراب کرده بشین ریشه یایی کن و از متخصص کمک بگیر