2777
2789
عنوان

تا حالا کسی باردار بوده و بی بی چک نشون نده و فقط ازمایش مشخص بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24300 بازدید | 29 پست
من ماه قبل ۱۱ مرداد hcg زدم .۱۵ روز بعدش بی بی مثبت شد.پریود شدم.هنوز بی بی مثبت بود.رفتم ازمایش منف ...

اهان. منم این ماه زدم . بدم میاد از هر چی علائمه. اولین باره این امپولو زدم. ده روز بعد از امپول بی بی چک زدم مثبت شد کلی ذوق کلی گریه کلی ام علائم دارم اصلا میگم باردارم. الانم ۱۵ روز گذشته فعلا که موعد پریودم نرسیده ۲۷ موعدشه . خدا کنه نشم 😪 کلی گریه کردم منفی رو دیدم 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه حالب.یعنی ماه اول با تاخیر پریود ازمایش دادی منفی بود ولی باردار بودی؟؟

بله😄

ماه اول گذشت

ماه دومم گذشت

اوایل ماه سوم مثبت شد

البته من نمیدونستم سه ماهمه...ولی دکتر، سونوگرافی که نوشت....دکتر سونوگرافی گفت، خانم شما سه ماهتونه

الهی و ربی من لی غیرک
دوبارع بی بی بزن.تا دوهفته مثبت کاذب نیده

من فقط ۲ بار بی بی زدم یه بار ده روز بعد از تزریق که مثبت شد . یه بارم صبح روز ۱۴ که منفی شد . ۲۷ موعدمه منتظرم ببینم میشم یا نه😪

من فقط ۲ بار بی بی زدم یه بار ده روز بعد از تزریق که مثبت شد . یه بارم صبح روز ۱۴ که منفی شد . ۲۷ مو ...

انشاله ک مثبته.تاثیر امپول نهایت ۱۴ روزه.خیلیا روز ۱۴ منفی بود و روز ۱۵ یا ۱۶ مثبت شده.

انشاله ک مثبته.تاثیر امپول نهایت ۱۴ روزه.خیلیا روز ۱۴ منفی بود و روز ۱۵ یا ۱۶ مثبت شده.

خدا کنه خدا کنه انشالله بحق امام حسین خدا دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه . منم جزوشون. نمیدونم والا ۲۷ باید بشم . یکشنبه باز بی بی میزنم 

چند روز گذشته از امپولت عزیزم ؟ 

گلم من این ماه نزدم.ماه قبل زدم.یعنی ۱۱مرداد زدم.این ماه هیجی نخوردم.فقط سیاهدونه و عسل از روز سوم تا فک کنم ۱۲ پریود. دمنوش رازیانه از ۵ پریودی تا ۱۰ پریودی.

گلم من این ماه نزدم.ماه قبل زدم.یعنی ۱۱مرداد زدم.این ماه هیجی نخوردم.فقط سیاهدونه و عسل از روز سوم ت ...

اهان انشالله خیره عزیزم اینم شنیدم خیلیا نتیجه گرفتن انشالله بحق امشب اربعین خدا بهت یه نی نی سالم بده . به هرکس چشم انتظاره. به منم همینطور😪🤲