2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اکثر اونایی که زدن گردنشون مشکل پیدا کرده .من خودم چند تا توده دراوردم

دقیقا منم همینطور شدم .دقیقا سمت چپ گردنم .چند روز پیش یکی از آشناها میگفت یه دکتر طب سنتی گفته مردم الان اولشونه دردا هنو مونده که از این واکسن بزنه بیرون .گفت چند سال دیگه خیلی بد میشه،

چندتا از دوستای من خانوادگی نزدن اصلا ،کرونا هم گرفتن ولی خفیف و خیلی کم .

دقیقا منم همینطور شدم .دقیقا سمت چپ گردنم .چند روز پیش یکی از آشناها میگفت یه دکتر طب سنتی گفته مردم ...

اره چند تا از آشناهامونم همیش مشکلو پیدا کردن .معلومه یه چیزی هست و گر ن تا الان این همه توده نبود بین مردم 

💔🖤
اره گفته اگه تا ۶ماه دیگه از بین نرن باید برم نمونه برداری

برا شما خیلی بزرگه مگه؟پس چرا دکتر به من چیزی نگفت ،البته فقط شوند رفتم دیگه دکتر نرفتم دکتر شوند گفت کوچیکه من دیگه دکتر نرفتم .ولی به قول اسی به شیرینی خیلی زود واکنش نشون میده ؟

برا شما خیلی بزرگه مگه؟پس چرا دکتر به من چیزی نگفت ،البته فقط شوند رفتم دیگه دکتر نرفتم دکتر شوند گف ...

اره اول یکی بود الان چند تا شده.رفتم سونوگرافی اونجا قشنگ معلوم شد چند تا هستن

💔🖤