2777
2789
و مطمئنم ک تا من سراغشو نگیرم سراغمو نمییره چون عادت کرده ولی من دیگه کوتاه نمیام ایندفع

اگه دوسش داری و دوس داری زندگی ادامه بدی لجبازی نکن طولانی مدت خوبی نی این جدایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششمی ام رمال که نیستم خواهر😂 یچیزی بگم خوشحالت کنه اما دروغ باشه چه فایده! تو حال دلت رو خوب کن ...

گلم میشه بگی به نظرت من با رلم ازدواج میکنم یا نه؟ اون خیلی به حکمت خدا ایمان داره با اینکه شرایط خیلی سخته

اگه دوسش داری و دوس داری زندگی ادامه بدی لجبازی نکن طولانی مدت خوبی نی این جدایی

چندسااااله که تو این شرایط من پیش قدم شدم و اون فکر کرده که من خیلی ذلیل ام و عادت کرده تا یچیزی میشه قهرکنه و تو دعوا همه چی میگه و خیالش راحته من دلم نمیاد ترکش کنم و میدونه برمیردم ..ولی اینسری میخوام محکم بمونم تاااا خودش بیاد اگه نیاد جدا میشم

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
چندسااااله که تو این شرایط من پیش قدم شدم و اون فکر کرده که من خیلی ذلیل ام و عادت کرده تا یچیزی میش ...

انشالله هر چی خیر و صلاح اتون هست پیش بیاد 

فقط نزار طولانی مدت بشه چون خودت بیشتر اذییت میشی 

اینا همش الکیه بخدا .آدم اگه احساس وابستگی و نیاز نداسته باسه به چیزی سمتش نمیره.اگه سمتت میاد بدون ...

گلم تو رو خدا این کامنتمو جواب بده میخام قفل کنم.پر بازدید نشه ‌.اینکه گفت منو به چشم دوست برادر یا همکار یا هر چیز دیگه روم حساب کن.منظورش چیه؟لون فقط حس دوستانه داره بهم؟