2777
2789
اینکه میگن باید ستاره هاتون باهم باشه  الان باهم هست طالع و ستاره مون!؟

اینا همش الکیه بخدا .آدم اگه احساس وابستگی و نیاز نداسته باسه به چیزی سمتش نمیره.اگه سمتت میاد بدون که ته دلش رسوب کردی:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم.پیام میدم بهتون.گلم اینکه بهم گفت منو به عنوان همکار دوست یا برادر یا هر چیز دیگه ای که ...

شاید روش نشده مستقیم حرف بزنه،بهت گفته منو به هرچشمی که میبینی روم حساب کن..این خیلی خوبه که

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
من تیر شوهرم اسفند.. سلام خوبین؟ببخشید میشه حستو راجب من بگی.. من طلاق میگیرم یا نه؟ شوهرم سراغی از ...

عزیزم توی این زندگی گذشت کن.شریک زندگیت واقعا دوستت داره سعی کن پیوندتونو محکم ترکنی‌.بدخواه دارید میخوان جداتون کنن 

عزیزم توی این زندگی گذشت کن.شریک زندگیت واقعا دوستت داره سعی کن پیوندتونو محکم ترکنی‌.بدخواه دارید م ...

اگه دوسم داره پس چرا بهم گفت دیگه نمیخوامت و تو هین کرد و گفت از خونه برو و خودش منو اورد خونه ی پدرم☹️

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
باهم دوست بودید؟ اون دوستتون داره؟ چقدر بهش فکر میکنید؟ این که متولد چه ماهی هستید هم بگید

میشه منم بگید ؟

عشقم دوسم داره ؟ کی بر میگرده کلا چی تو فکرشه 

اون مردادی  من فروردین

.