2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دلسردی از کار و تلاش و ایناست .مطمئن باش که از تو دلسرد نشده

خدایا شکرت.ممنونم گلم.بوس بهت.میشه کاهی اوقات تو همین تاپیک پیامت بدم گلم.من دلم تنگه و هرروز بیشتر از قبل داره میترکه.احتیاج دارم واقعا.خدا خیرتون بده

خدایا شکرت.ممنونم گلم.بوس بهت.میشه کاهی اوقات تو همین تاپیک پیامت بدم گلم.من دلم تنگه و هرروز بیشتر ...

شما اینستاگرام داری؟ آره پیام بده اگه اینستا داری میخوای درد دلی چیزی کنی @asena_m3 رو بزنی دایرکت منو برات میاره.

جانم ماه تولدتون و اینکه باهمید یا بودید؟ 

من تیر شوهرم اسفند..

سلام خوبین؟ببخشید میشه حستو راجب من بگی..
من طلاق میگیرم یا نه؟
شوهرم سراغی ازم میگیره یا نه؟اگه اره که ی؟
باید صبر کنم؟

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
شما اینستاگرام داری؟ آره پیام بده اگه اینستا داری میخوای درد دلی چیزی کنی @asena_m3 رو بزنی دایرکت م ...

ممنونم عزیزم.پیام میدم بهتون.گلم اینکه بهم گفت منو به عنوان همکار دوست یا برادر یا هر چیز دیگه ای که میبینی همیشه میتونی روم حساب کنی .منظورش چی بود از این جمله؟یعنی رو من حس خواهرانه یا دوستانه داره؟آخه پشت بندشم گفت یا هر چیز دیگه ای.