2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطور باید سحر خیز باشیم

2069 بازدید | 11 پست

منبع :استاد حورایی (ایشون روانشناسی موفقیت هستند) 

امیدوارم براتون مفید باشه 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

(شرط1) 

حتماً بین اطلوعین را بیدار باشیم (از نماز صبح تا طلوع آفتاب) که اثر ویژه های در جلب روزی و برکت دارد بعد از بین الطلوعین ایرادی ندارد کمی بخوابیم اما نَه تا اذان ظهر (فقط 2 ساعت)

در زمان بیداری حتماا یک کار مورد علاقه خودمان را انجام بدهیم

*مثلا تلاوت و حفظ قرآن، فعالیت های علمی خود که نیاز به تمرکز دارند.، ارتباط با خدا نماز، شکر گزاری، عذرخواهی، درخواست از خدا، پیاده روی در پارک حیاط 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

(شرط2)

هر تغییری با "رنج" همراه است باید  بپذیری و اولش حتما سختی هایی داره مثلا شب باید زود بخوابید، یا سردرد و به هم ریختن شرایط بدنی. *هر عملی استمرارش مهمه، سعی کنید مداوم و مستمر تمرین کنید. 

کار خیر اندک که به آن مداومت ورزی، از کار بسیار که از آن خسته شوی امیدوار کننده تر است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(شرط3‌‌‌) 

قبل از تغییر کردن داشتن روحیه "مسئولیت پذیری" مهمه درسته شرایط بیرونی هم مهمه اما بیایم مسئولیت کارهامون رو به گردن بگیریم و سعی در تغییر داشته باشیم. 

(شرط4)

قبل از تغییر رفتار باورهاتون رو تقویت کنید رفتار نتیجه ی یک بــــــاااوره

باور چگونه شکل میگیره؟ با افزایش اطلاعات و مرور آن (باید آگاهی ها،فایده های مرتبط با سحر خیزی رو مدام مرور کنیم)

اهمیت ویژه بیدار بودن و درخواست از خدا، در اون ساعات روزی خاص میخوای؟ سعی کن بین الطلوعین بیدار باشی

3 باور مهم رو دائما مرور کنیم 1_روزی دست خداست 2_روزی صبح زود تقسیم میشه 3_هر کس بیدار نشه محرومه از این موضوع

***پس اگه صبحا بیدار نمیشید یعنی باااورتون ضعیفه نسبت به اهمیت این  موضوع 

(شرط5)

سعی کنید صبحانه رو زود بخورید 1_باعث افزایش طول عمر میشه /کم خوابی توصیه شده خواب باید 4 الی 5 ساعت باشد

خواب صبح باعث افزایش افسردگی میشود 

(شرط6)

کارهامون رو صبح زود انجام بدهیم خواب بین الطلوعین =وسعت روزی رو کم میکنه، برکت کم میشه.

*دنبال تکنیک های خاص برای زود بیدار شدن نباش، شب ها فقط زود بخواب

راه هایی برای داشتن خواب با کیفیت :

1_داشتن فعالیت بدنی(مهمتر است)و ذهنی در طول روز  

2_عده ای که پر از فکر و خیالند، افکارتان را بنویسید اتفاقات را تحلیل مثبت کنید وپرونده آن فکر مزاحم را ببندید

3_نزدیک به خواب موبایل ممنوع (بزارید کشو کمد)

(شرط7)

مخالفت، مدیریت با هوای نفست موجب تقویت اراده میشود باید با دلم میخواد ها مبارزه کرد (مدیریت تمایلات) خواسته های نفس ته نداره

یکی از این مبارزه ها با خواب صبحگاهی است که هم لذت بخش است هم باید کم شود، به خواب صبح نه بگید (بدخوابی کم خوابی نباشد)

انسان های موفق سحر خیزن. توصیه پیامبر "قم الیل الا قلیلا (مزمل2)

شب هایکم زود بخواب سحرخیز میشی

بله درسته 

فکر میکنید شب بیدار موندم؟ نه من صبح زود بیدار شدم   

بله درسته  فکر میکنید شب بیدار موندم؟ نه من صبح زود بیدار شدم    

نه. اصلا فکر نکردم 

سحرخیزی خیلی خوبه

وقتی که عادت کنی بهش به خیلی از کارهای روزمره سریعتر انجام میدی 

ولی خب نگذر ازموقعی که واسه ادم میهمان میاد همه تا۱۱صبح میخوابند ادم خوابش نمیبره خیلی سخته