2777
2789
عنوان

دوستانی که اینستا دارن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 21 پست
فدات شم لطف داری عزیزم  ممنونم گلم 😘🙏🏻🙏🏻🌹🌸

خواهش می کنم گلم شما لطف دارین 😘🥰🌺

عزیزم تاپیک جدید زدم باز خرابکاری کردم 😂 اگه دوست داشتین بیاین ببینید 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙏🏻🙏🏻🌸🌹❤😘 حتما عزیزم میخونم 💐🌱

مرسی گلم 🥰😍😘🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

فعلا که کسی هیچی نگفت ☹️ من فقط پیج پرستو صالحی رو میشناسم که خوشم نمیاد ازش 😅

منم پیج دارم و تازه کارم رو شروع کرده بودم. ببین اون پیجایی که رایگان برات تبلیغ میذارن همشون بازدهی بالا ندارند. فقط پیج آدمای خیلی معروف بازدهی داره که فیک نباشن فالوورا و استوریهاشون جذاب باشه. وگرنه پیج مثلا ۳۰ کایی برای من نبلبغ میکرد مثلا ۵ نفر میومد

منم پیج دارم و تازه کارم رو شروع کرده بودم. ببین اون پیجایی که رایگان برات تبلیغ میذارن همشون بازدهی ...

فعلا که اینستا فی.لتر شد دیگه عزیزم☹️