2777
2789

بچه ها خیلی دلم گرفته 

اول بگم من مامانمو خیلی دوس دارم خیلیییییی بیشتر از خودم اون برامون سوخت و ساخت هر چی که خواستین فراهم کرد هم مادر بود هم پدر همیشه بی دریغ محبت کرد و من عاشقشم اما چند وقت پیش حرفایی زد که الان تک تک شون رو هنوز یا مه خیلی خیلی ناراحت شدم اون لحظه ها حس کردم چیزی از بدنم جدا شد و دیگه بر نگشت به وضوح صدای شکستش قلبمو شنیدم 

من برای یه امتحانی(نمیتونم بگم دقیقا چی) قبول نشدم اما نمره خوبی آورده بودم ولی سطح بالا هارو انتخاب کردن و من قبول نشدم  مامانم اولش خیلی ناراحت شد و کلی بهم حرف زد که چرا قبول نشدی مگ چی برآن کم گذاشتم بعد حالا دید بقیه دوستا و همسن های آشنای خودمم قبول نشدن آروم تر شد   ولی امان از روزی که فهمید یکی از آشناها قبول شده 

هر چییییی از دهنش در اومد بهم گفت گفت این همه سوختم و ساختم که فلانی قبول شه و تو نشی چرا بیشتر تلاش نکردی کلی حرف که نمیتونم به زبون بیارم زد گفت آره تو همش تو گوشی معلوم نیست با کی چت میکنی تو گوشی کی هست کی رو گذاشتی زیر سرت من میدونم که تو با هزار نفر ارتباط داری به واقع بهم گفت ه*رزه  گفت من میدونم آره میدونم تو هم آخر سر یخ روز میای با یه حر*ومزاده تو شکمت من میدونم تو اینکارو میکنی و کلی حرف دیگه 

خیلییییی دلم شکست خیلیییی به منی تهمت زد که پاک پاک بودم به منی که حتی یه بار به خاطر بحث های معمولی هم با پسری چت نکرده بودم و اصلا اونجور آدمی نیستم  دلم شکست وقتی تهمت هرز*زه بودن خورد بهم وقتی مثل برگ گل پاک بودم 

کاربری متعلق به دونفره

من تموم تلاشمو کردم اما نتونستم خب توانم همین قدر بود اما این همه تهمت ناروا چرا 

به منی که اصلا این کاره نبودم به منی که جون میدادم واسه یه لحظه خنده مادرم 

خیلی دوسش دارم از عشقم بهش تا آخر عمر کم نمیشه که هیچ مدام هم اضافه میشه  و این قضیه رو همون موقع چالش کردم اما نمیتونم فراموش کنم 

کاربری متعلق به دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم مادره از روی نگرانی و عصبانیت در لحظه ی چیزی گفته 

این چیزا پیش میاد 

میگذره 

ناراحت بوده متوجه نشده چی گفته 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

درک نمیکنم مادرتو

واسش متاسفم واقعا

آروم باش عزیزم سعی کن بش فک نکنی❤

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

حرفای مادرت خیلی بد بودع،ولی دیگ با خودت تکرارش نکن

به جاش سعی کن با خوبیایی ک بهت کرده جای اونارو پر کنی..

بخشش خیلی برای ارامش خوبع عزیزم(:

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

منم ۱۷ سالم بود مادرم دقیقا همین حرفارو زد منم فرارکردم ازخونه و بدبخت شدم البته ک الان ده سال گذشته ازمنی ک همین اتفاقو تجربه کردم بشنو بامادرت سرسنگین شو و ازاین ب بعد یه گوشت  رودرکن یکیشو دروازه حرف هیچکس روت تاثیرنزاره همه قرارنیس دکترمهندس بشن زیاد خونه نمون بروباشگاه پباده روی 

گلم مادره از روی نگرانی و عصبانیت در لحظه ی چیزی گفته  این چیزا پیش میاد  میگذره  ...

اره درسته منم همون لحظه بخشیدم اما هر کاری میکنم از ذهنم پاک نمیشه

کاربری متعلق به دونفره

مادرت افسردگی داره.....خب جدیش نگیر...قرار نیست تا اخر عمرت مادرت بگه چیکار کنی...افتخار کنه نکنه...مهم نیست...مقایسه که فاجعه است بهش بگو شرایط همه اونهایی که باهاشون مقایسه شدی فرق می کنن.

بمنم زدن خانوادم نه 

خالم پیش همیشه کوچیکم کرد پیش خانواده شوهرم من و مامانم واگذارشون کردیم بخدا الان داره تاوان پس میده بادخترش 

اما خانواده شوهرم بامن زیاد جور نیستن چون ذهنیت اونارو من نمیتونم تغییر بدم 

تهمت بد دردیه کسی که تهمت میزنه باید بدترین بلاها سرش بیاد بخصوص که ابرویی رو بریزه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
حرفای مادرت خیلی بد بودع،ولی دیگ با خودت تکرارش نکن به جاش سعی کن با خوبیایی ک بهت کرده جای اونارو ...

بخریدم خیلییی زود ولی نمیتونم فراموش کنم گفتم که از جونم برام عزیز تر بخدا که همه چی رو زیر پا میزارم و زجر میکشم واسه یه لحظه شادیش اما نمیتونم فراموش کنم

کاربری متعلق به دونفره
منم ۱۷ سالم بود مادرم دقیقا همین حرفارو زد منم فرارکردم ازخونه و بدبخت شدم البته ک الان ده سال گذشته ...

بعد از فراغت چی شد عزیزم 

من بخشیدم چون مادرم خیلی عزیزتر از اون حرفاس برام ولی خوب نمیشه که از یادم بره       

کاربری متعلق به دونفره
بعد از فراغت چی شد عزیزم  من بخشیدم چون مادرم خیلی عزیزتر از اون حرفاس برام ولی خوب نمیشه که ا ...

هیچی مفصله بدبخت شدم ولی برگشتم دیدم هیچکدوم ازاعضای خانوادم ازحرفاشون کتکاشون تهمتاشون پشیمون نیستن فقط عمر جوونی و دخترونگی من اینده من نابود شد اگر برگردم به عقب فکرمیکنم وزوز مگسه اصلااهمیت نمیدم