2777
2789
عنوان

دوستانی ک مشاور کنکور داشتن

175 بازدید | 33 پست

ب من گفتن پیام بده ب مشاور تو تلگرام ک تماس بگیرین و برنامه و اینا بهت بده ساعت ۹ پیام دادم اما جواب نداد

طبیعیه؟😐

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

تعداد دانش اموزا معمولا زیاده و بنظرم چندین بار یاداوری کن.. منم پارسال اوایل خجالت میکشیدم یا فکر میکردم شاید زشت باشه هی پیام بدم.. بعد دیدم اگه چیزی نگم عقب میفتم.. مشاور ارشد باشه خیلی بهتره💛

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعداد دانش اموزا معمولا زیاده و بنظرم چندین بار یاداوری کن.. منم پارسال اوایل خجالت میکشیدم یا فکر م ...

همین الان گرفتم بم گفتن پیام بده اخه چه تعداد زیادی😐همبن اول راه

وای خدا خیلی عصبیم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

همین الان گرفتم بم گفتن پیام بده اخه چه تعداد زیادی😐همبن اول راه وای خدا خیلی عصبیم

وای درکت میکنممم امیدوارم خیلی زود حل بشه🥰 ولی هرچی بود کوتاه نیا و حقتو بگیرررر

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
وای خب من ساعت نه دادم ب مشاور جواب نداده تا الان یعنی چی اخه تا حالا مشاور نداشتم بدونم طبیعیه یا ...

اخه مشاورا هی تند تند ان میشن اگ کلا میخوای مشاور بگیری بهش بگو که من میخوام ک سریعتر جوابمو بگیرم من ب مشاورم پیام میدادم ته تهش پنج شش ساعت بعد جوابمو میداد 

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه