2777
2789
عنوان

برنامه فشرده یه خانم باردار 🤯

277 بازدید | 21 پست

دوستان اگه میشه به من یه کمکی کنید واقعا دیگه عاجز شدم ...

شاغل ام هر روز سر کارم از صبح تا ساعت ۳ یا ۴ .

دانشجو هم هستم 

باردار هم هستم 

من بعد اینکه از سر کار میام از خستگی جون ندارم . یکم استراحت میکنم اگه جایی هم برم کلا دیگه تا شب کار خونه نمی تونم انجام بدم . 

الان که دانشگاه نیست اونم ده روز دیگه باز میشه  ، با این حساب صبح سر کار بعد از ظهر ها کلاس ام 

من نمی رسم غذا بپذم . خودم که باردار شوهرم هم واقعا بدنمون ضعیف شده 😐😕

حمایت اون جوری مادر پدر یا هیچ کس دیگه ایی رو هم نداریم ،  تنهای تنهاییم 

من چی کار کنم راجع به غذا پختن چطوری هر روز غذا بپزم 

فریز کنم ؟ یا چی ؟ 

شرایط مشابه داشتین؟ 

کمکم کنید ....

منم مثل توهم داشنگاه رو بخاطر هزینه بالا و بارداری و بچه داری انصراف دادم 

مرخصی بارداری هم اقدام کردم 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خداروشکر کن شغلی داری من که خونه ام از صبح تا شب خانوادم هم شهر دیگه ان واقعا دیوانه میشم از صبح تا شب تنها تو خونه نمی‌دونم چیکار کنم کتاب هم بعضی وقت ها حوصله میشه بخونم🥴🥴🥴🥴

یک پیشنهاد 

هرطور شده ترم دانشگاه رو مرخصی بگیر 

بالاخره آدم باید گاهی تو زندگی دکمه استاپ pause بزنه

دوره کرونا اونم یه خانوم باردار بره سرکلاس آخه 

همه چی در کنار هم نمیشه به سلامت جنین لطمه وارد میشه 

دوره بارداری دوره آرامش روح و روان هم باید باشه نه این همه تنش ..‌‌

ووای منم همینممممم 

بابد از مهر برم سرکار 

باردارم ، تا الان که از ویار نمی تونستم غذا درست کنم خونم گند برداشتهفکر کنم خیلی بابد برنامه ریزی داشته باشی 

من باز مامانم هست ولی چقدر میتونم پیشش برم خودم باید کارام رو بکنم 

فکر کنم بهتر از سر کار ک اومدی ی استراحت کوچولو کنی بری دانشگاه بعد اخر شب غذا درست کنی برای فردا 

یا خورشت زیاد درست کنی اندازه چند وعده بذاری یخچال حالا من پیازم‌سرخ میکنم اماده دیگه وقتم برای پیاز سرخ کردن نره کوچه املتی هم درست میکنم میذارم یخچال با مواد فلافل 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
بدموقعیه واسه دانشگاه و سرکار رفتن یکم مرخصی میگرفتی

دانشگاه رو می رفتم ولی چون کرونا بود کلاس مجازی بود مشکلی پیش نیومد منم تو بیمارستان استخدام شدم ، بعد حضوری شدن کلاس به مشکل خوردم 

دانشگاه رو یه جوری بیخیال شو اولویت بچه اس وقت بزار آخر هفته ها با همسرت چند مدل غذا بپزین تمام خصوصیات مثبت و منفی ژنتیک رو تغذیه تعین میکنه کدوم فعال شه لطفا جدی بگیر همه فدای یه تار موی بچه مگه واسه کی میخوای

منم مثل توهم داشنگاه رو بخاطر هزینه بالا و بارداری و بچه داری انصراف دادم  مرخصی بارداری هم اق ...

واقعا لطف خداست این درآمد تو این وضعیت اقتصادی 

شوهرم ماهی یه بار داره مریض میشه ☹️ اعصابم خرد شده دیگه فک کنم بدن اش ضعیف شده 

من شاغلم دوران بارداريم مرخصي گرفتم عزيز بمون خونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم فقط به غذا فریزر فک میکنم 

ببین پیاز رو حتما سرخ کن ۹۰ درصد جلو می افتی فکر کن بخ‌ای هر چی درست کنی پیاز داره باید نیم ساعت وقت بذاری سرخ کنی 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲