2777
2789

دوستان پسرم که دنیا اومد دور سرش ۳۵ و نیم بود.الان که تو ۸ ماهه شده ۴۷ و نیم.دوبار هم سونو دادیم هیچ مشگلی نداشته.من نگرانم تجربه ای دارین؟

سلام اصلا نگران نباش من حتی دخترم توی شکمم که بود این مشکل را داشت که بهش میگن مشکل هیدروسفالی و سرش بزرگتر از بدنش بود  دکترا همه منو نا امید کرده بودن و می گفتند یا دخترت نارس به دنیا میاد یا میمیره توی شکمت یا سر زایمان هر دو باهم دیگه میمیرین عمل من خیلی سخت بود خیلی ناراحت کننده پر از استرس پر از اضطراب و هر کسی هر چیزی که دم دستش می‌رسید به من میگفت و من از همه جا بی خبر فقط استرس و اضطراب نگرانی دلشوره و خودت میدونی که وقتی مادری بچه توی شکمش هست چقدر استرس داره همینجوری به اندازه کافی و فقط کافیه که دکتر یه چیزی بگم خلاصه اینکه  وقتی دخترم به دنیا اومد سالم بود همه چی اوکی بود دور سر ۳۵ و نیم بود که دکتر بهم گفت ک خوب نرمال ولی بعد از یه مدت دوباره دورسرش بزرگتر شد بچه ها توی این سن تا موقعی که یک سال و نیم تا دو سال شان بشه و روند رشد شون تقریباً حداکثر برسه این مشکلات هست عزیزدلم اصلاً به خودت ناامید نشو و توکل کن به خدا اصلا هیچ چیزی نیست نه خودت نگران باش نه به بچه استرس وارد کند ولی پیگیرش باش حد نرمالش رو ببین در چه حد اگر دیدی از حدش بیشتر نیست اصلا به دلت بد راه نده اگر نبود امیدتو از دست نده فقط توکل کن به خدا من جواب گرفتم ان شاالله توام که جواب بگیری هیچ چیزی نباش

اینم بگم که من سونو سه بعدی رفتم آزمایش غربالگری دادم از وقتی که فهمیدم این مشکل هست هر دکتری منو یه جا فرستاد و کلاً ۱۸ تا سونوگرافی رفتم دیگه خودت ببین من چقدر سختی کشیدم ولی امیدم از دست ندادم ایمان داشتم که بچم تو شکمم سالمه و دارم وزن میگیره همونم شد جواب شم گرفتم تو فکر کن به خدا انشالله مشکلت حل میشه عزیز دلم

سلام وزن فعلی 80.600قد159عضو گروه قرمز🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.