2777
2789
عنوان

مگه قيمه رو با نخود نميپزن چرا براتون عجيبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 137 پست
نه کی گفته یکیه ؟

واقعا نمیدونید؟من خودم دستی نخودو لپه میکنم ...توروخدا اذیت نکنید...

من نخود میخرم محلی بعد میزارم تو اب خیس بخوره بعد خشک میکنم بعد میزارم تو سبزی خورد کن لپش میکنم...

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
پس اون لپه از کجا میاد و از چیه؟ میشه بگی

عزیزم اونم تولید میشه دیگه مثل نخود و عدس و لوبیا برو سرچ‌کن

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا ولی فکر نمیکنم لپه بوته یا درخت جدایی داشته باشه😀 از همون نخوده

نداارررره لپه همون نخوده که با دستگاه نصفش میکنن

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
پس اون لپه از کجا میاد و از چیه؟ میشه بگی

عزيزم گوگل بزن لپه همون نخود 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

واقعا نمیدونید؟من خودم دستی نخودو لپه میکنم ...توروخدا اذیت نکنید... من نخود میخرم محلی بعد میزارم ...

وای عزیزم باشه شما این کار رو میکنید درست

ولی نخود و لپه با هم فرق دارن درسته از یه خانواده هستن ولی فرق میکنن

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
عزیزم اونم تولید میشه دیگه مثل نخود و عدس و لوبیا برو سرچ‌کن

وااا نیست من پدر شوهرم زمین دار هست کشت نخود داره بعد که با دستگاه لپه میکنن میفروشه

وای عزیزم باشه شما این کار رو میکنید درست ولی نخود و لپه با هم فرق دارن درسته از یه خانواده هستن ول ...

حال میکنم باهات  کنار نمیای سرچ کن اینترنت 

اینترنت سرچ کنید لپه از همون نخود درست میشه،چیز عجیبی نیست یا از جای عجیبی نمیاد عزیزم،باور کنید همو ...

نخودی که لپه ش میکنن برا قیمه و زرد تره

با نخود گرد ابگوشتی فرق داره

اما جنوبی ها همون نخود ابگوشتی گرد رو لپه و خرد میکنن برا قیمه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نه همون نیست یه نوع نخوده ریزتره و راحت دولپه میشه عین لوبیا که انواع داره نخودم انواع داره 

پس نخوده

بچه ها ما انواع نخود داریم مثل نخود سیاه و نخود کفتری و نخود لپه این عجیب نیست

نخودی که لپه ش میکنن برا قیمه و زرد تره با نخود گرد ابگوشتی فرق داره اما جنوبی ها همون نخود ابگوشت ...

عزيزم اصلا اينطور نيست من جنوبين 

اصلا شما وارد سوپر ماركتا و هايپرامون بشيد بگيد نخود مبخواييد ميگن چه نخودي لپه يا گرد 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

نخودی که لپه ش میکنن برا قیمه و زرد تره با نخود گرد ابگوشتی فرق داره اما جنوبی ها همون نخود ابگوشت ...

ما جنوبیا به اونایی که اینا میخرن میگیم لپه هولدوری درسته؟خیلی نپز هست وتو هم نمیره اینا صادراتیه