2777
2789

اگه هر روز بخوری بعد چه مدت تاثیرش مشخصه؟🥲

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر تجویز کرده برات؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

شيره ى انگورو مثل شربت بااب قاطى كن بخورسريكى دوماه خوب ميشى

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

۳ شیره بگیر روزی ۳ قاشق بخور 

یک ماه خوب میشی

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

دکتر تجویز کرده برات؟

اره آزمایش میدم هر چند ماه این قرصه هیچ تاثیری نداره🥲

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
شيره ى انگورو مثل شربت بااب قاطى كن بخورسريكى دوماه خوب ميشى

امتحان کردم خیلی بدمزهست🥲😂

کم خونی داری؟ آزمایش دادی؟ علائمت چی بود؟ من همش ضعف دارم و ناراحت میشم 

آزمایش میدم هر چند ماه با اینکه قرص میخورم هیچ فرقی نمیکنه

چه قرصی میخوری؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
یا خدا چه زیاد😂😂😂

میخای اهنت بره بالا 

ابجی اگ میخای اهنت زیاد بشه 

من خودم پسر هستم دکتر ی ازمایشی نوشته برام برام اصلا اهن اینا ن ها ولی اهن تو ازمایش نشون میداد 

من قبل ازمایش همون برای تقویتی بدنم دوتا جیگر گوسفند تو ده روز خوردم همون ب سیخ میکشیدم میخوردم بعد رفتم ازمایش دادم اینم بگم جیگر بخاطر ازمایش نمیخوردم همون یهویی زد ب سرم دوتا پشت سرهم خوردم رفتم ازمایش دادم بعد رفتم جواب گرفتم بردم پیش دکتر خودم وقتی برگه ازمایش دادم ب دکتر بعد چند ثانیه از صندلی پاشد گفت یاخدا شما قرص اهن میخورین گفتم ن چطور مگه گفت اهنت یعنی خیلی خیلی خیلی بالاس 

بعد اومدم بیرون فکر کردم گفتم یعنی چی چرا اینطور شده 

بعدش فهمیدم کار اون جیگرهاس ک خوردم 

اره میخای اهنت بره بالا دوتا سه تا جیگر گوسفند فقط بخور برو ازمایش بده یعنی بخای قرص بخوری نزدیک ی سال باید بخوری ولی ده روزه میتونی کار قرص تو دوساله میخاد انجام بده جیگر تو ده روز انجام میده خودت شاخ درمیاری