2777
2789
عنوان

ب نظرتون این بیت شعر معنیش چیه؟

223 بازدید | 19 پست

شهری اگر به قصدِ من جمع شوند و مُتّفق؛

با همه تیغ برکشم؛ وز تو سِپَر بیفکنم...!

میخوام ب دوستم بگمش میگم یوقت معنیش بد نباشه آبروم بره 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز

ینی اگه کل شهری بخوان به من حمله کنن من به همشون تیغ میکشم یا همون میکشمشون ولی از تو محافظت میکنم، فکر کنم معنیش این باشه 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅منم سینگلم  این برا دوستمه ک دختره

ای بابا😂

ولی جدای از شوخی من همیشه برای دوستام شعر معنی میکردم برای نامزد یا دوستشون می فرستادن ولی دریغ از یه آدم درست و حسابی دور و بر خودم 😂

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
ای بابا😂 ولی جدای از شوخی من همیشه برای دوستام شعر معنی میکردم برای نامزد یا دوستشون می فرستادن ول ...

اینم شانسه مایه🥲

ان شاءالله یه آدم‌ خوب و درست و حسابی نصیبتون شه ک بگیرم باشه دو هیچ از دوستاتون بزنین جلو 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز
اینم شانسه مایه🥲 ان شاءالله یه آدم‌ خوب و درست و حسابی نصیبتون شه ک بگیرم باشه دو هیچ از دوستاتون ...

خخخ مرسی همچنین♥️

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
راستی از این شعر قشنگا به همدیگه میگید؟🤔😂 من اگه بخوام شعری بگم همه مسخرم میکنن😒

منم اولین باره همچین چیزی برا دوستم ک همجنسمونه میگم امیدوارم کسی نخنده بم😥

تولدش بود گفتم یه زر حکیمانه بزنم 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز