2777
2789

با شرکت در دوره جذب طلایی کسب و کار خودتو در کمتر از یک روز راه بنداز و ماهانه 5 میلیون و حتی بیشتر  با همین موبایل توی خونه در آمد داشته باش😉😍🤩🥳

توجه کنید این کار نه ادمینی هست نه دایرکتری و نه خرید و فروش توی این دوره آموزش میبینید که چطور طرح بزنید و کسب در امد کنید و نیاز به هیچ هزینه اولیه برای شروع نداره

تنها سرمایه اولیه شروع شما یک پیج اینستگرامی هست😁😍😉

#صاحب_کار_خودت_باش

هزینه آموزش و شرکت در این دوره تنها 70 هزار تومان💳😳

کاملا تضمینی

🚫این کار ادمینی نیست🚫

✅مدیریت است✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخونده میگم چرته

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یه جا گفتی بدون هزینه...بعد میگی هزینش 70 تومنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هزینه آموزش رو میگیرین بعدم از در آمد خبری نیس 

تکراری شده

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
ملت رو گول نزنید گناهه

میدونم که اعتماد کردن واستون سخته 

چون انقدر کلاهبرداری زیاد شده 

ولی اینکارو خودم یک ساله دارم انجام میدم تصمیم گرفتم به بقیه هم یاد بدم تا در امد داشته باشند

واقعااااااا در امد داره بخدا ب پیر به پیغمبر داره😭😂

کجا بیان؟هیچ توضیحی در مورد خود کار ندادین که چیه اصلا

فقط میگید خوبه 

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر