2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

23102 بازدید | 167 پست

سلام بچه‌ها

بعد سالها درد بدن و سرگیجه و کم‌توانی در انجام کارهای شخصی و غیرشخصی، تشخیص‌های اشتباه انواع پزشکها، و قضاوت‌های نابجای اطرافیانم،

امروز به پیشنهاد یک دکتر گیاهی رفتم چکاب قلب، نوار و اکو خوب بود و دکتر گفت چیزی نیست،ولی باتوجه به مدل نفس کشیدنم و اظهارات خودم، فرستاد روی تردمیل برای تست ورزش،

نتونستم و ضربان قلب به سرعت رفت بالا، اونهام ترسیدن و سریع خاموشش کردن،

دکتر برام سیتی‌آنژیو نوشت

کسی میدونه قلبم مشکلش چیه؟یکم نگرانم

🌻🍃💕

اگر خدای نکرده عروق قلبیتون دچار گرفتگی شده باشن نشون میده.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

این روزا دیگه خیلی زندگی کردن برام سخت شده،

نفسم دیگه بالا نمیاد و دیگه پنج‌تا پله هم بالا برم، تقریبا دراز به دراز میفتم،

مدام فشارم پایینه، خیس عرق میشم، دست و پا یخ، یکم راه میرم پاهام شروع میکنه لرزیدن و نفس کم میارم به شدت،

خیلی هم احساس درد توو ناحیه قلب و کتف و دست چپ دارم،

کلا حالم خوب نیست انگار آخرای جونمه

🌻🍃💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان اگه صدای نفس کشیدنمو بشنوی انگار کلی دویدم،

خوندن یه نماز دورکعتی ایستاده هم دیگه برام سخت شده

🌻🍃💕

پس چرا اینهمه سال تشخیص داده نشده؟

پس چجوری تا الان زنده‌ام؟تو مدرسه ورزش میکردم، بچه‌دار شدم؟

اصلا نمیفهمم گیج و گنگم،

پس چرا نوار قلب و اکوم مثل بقیه طبیعیه؟

یعنی بعد از این سیتی‌آنژیو، باید عملی چیزی بشم؟

🌻🍃💕
این روزا دیگه خیلی زندگی کردن برام سخت شده، نفسم دیگه بالا نمیاد و دیگه پنج‌تا پله هم بالا برم، تقر ...

شاید از استرس باشه، در هر صورت. جدی بگیرید و چکاپ بشید.. لطفااا

لطفا استرس نداشته باش، توکلتون به خدا باشه. 

شاید گرفتگی عروق کرونر داشته باشید که با آنژیو ان شاءالله رفع. میشه... اصلا جای نگرانی نداره... سرپاییه.. 

شایدم نارسایی قلبی باشه که اونم با دارو کنترل میشه... خودتون نبازید لطفااا... قوی باشید.. اطرافیانتون خیلی به وجودتون نیاز دارند. 

همسر من هر دو مشکل داشتن.. چهارتا از  رگهاشون بسته بود... عمل جراحی قلب باز کردند.. بتازگی هم دچار نارسایی قلبی شدن. یمدتی حالشون خیلی بد بود... الان بهترن شکر خدا و با دارو کنترل میشن. 

لطفااا قدی باش... حتمااا مراجعه کنید به دکتر قلب تا خیالتون جمع بشه.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
همین الان اگه صدای نفس کشیدنمو بشنوی انگار کلی دویدم، خوندن یه نماز دورکعتی ایستاده هم دیگه برام سخ ...

عزیزم.. هیچ قرص و دارویی مصرف نمیکنید؟

همسرمن تو 36 سالگی اینطوری شدن.. اایشون لاغر و بقول دکتر خیلی پاستوریزه هم بودن... نمیدونم واقعااا

اما سه ماه بعد کرونا گرفتنشون دچار علایم قلبی شدن. 

همسرمن تو 36 سالگی اینطوری شدن.. اایشون لاغر و بقول دکتر خیلی پاستوریزه هم بودن... نمیدونم واقعااا ...

علایم اولیه چی بود 

منم درد دست چپ و سینه و تنگی نفس و خستگی زیاد دارم تا الان گفتن از معده هست ولی الان میگن مشکل معدت حاد نیست 

ما خانوادگی ارث مشکل قلب داریم

همسرمن تو 36 سالگی اینطوری شدن.. اایشون لاغر و بقول دکتر خیلی پاستوریزه هم بودن... نمیدونم واقعااا ...

منم ۳۵سالمه

از بچگی خیلی ضعیف بودم و کم‌توان نسبت به هم‌سن‌هام، یا حتی از خودم کوچکتر،

چندباری هم بیهوش شده بودم توی خونه،

ولی توی دوران بارداری مشکلات جدی بروز کرد

🌻🍃💕
منم ۳۵سالمه از بچگی خیلی ضعیف بودم و کم‌توان نسبت به هم‌سن‌هام، یا حتی از خودم کوچکتر، چندباری هم ...

مامری جانم نگران نباش، کی نوبت سی تی دارید؟

علایم اولیه چی بود  منم درد دست چپ و سینه و تنگی نفس و خستگی زیاد دارم تا الان گفتن از معده هس ...

من کلی دکتر رفتم هرکدوم به نحوی من رو کوبیدن و انگ لوس‌بازی و مریض اعصاب بهم زدن،

مدتی پیش بابت یبوست به دکتر گوارش مراجعه کردم، در حال درمان هربار که میرفتم، فشارمو میگرفت و میگفت پایینه،

بعد گفت سوءجذب داری،

تا مدتی پیش که یه بنده‌خدا منو دید گفتش قلبت رو یه چکاب بکن احتمال داره یکی از رگهاش بستگی داشته باشه

🌻🍃💕