2777
2789

سلام بچه ها شبتون بخیر... بچه ها آزمایش هورمونی دادم پرولاکتین زده 39.5 که رنج اصلیش هست3.8 تا 30.7 بنظرتون برای من خیلی بالاس؟باردار شدنم سخته؟البته شب قبل ازمایش خون هم لباس تنگ تنم بود هم استرس و ترس زیادی داشتم نگران بودم کلا...بنظرتون بالا بودنش برای این بوده؟

برای سلامتی همه ی نی نی های تو دلی صلوات بفرستیم⁦❤️⁩🌹🧿😊

البته من قرص سرترالین بخاطر اضطرابم میخوردم قبلا الان خیلی بهتر شدم ولی خب بعضی وقتا برای چیزای کوچیک مضطرب میشم 🥺 بنظرتون اینا تو آز پرولاکتین تاثیر داره؟میشه از نگرانی درم بیارین همش نگرانم⁦☹️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین چند روز پیش ازمایش دادم چون فک میکردم بالاس سر خود قرص خوردم ک شیرم خشک شه ولی پرولاکتینم ب ...

مگه مال شما چند بود عزیزم...یعنی الان برای من زیاد نیست؟

فک کنم ۱/۵ یا ۱/۳ عزبزم توی همون برگه ازمایشت نوشته ک تا چند نرماله 

آره نوشته توی عنوان هم نوشتم رنجش چقدره اما برای من یکم بیشتره میخوام بدونم خیلی زیاده؟مثلا بین۳.۸ تا۳۰.۷ باید باشع مال من۳۹.۵رو بارداری تاثیر میزاره یا نه عزیزم

آره نوشته توی عنوان هم نوشتم رنجش چقدره اما برای من یکم بیشتره میخوام بدونم خیلی زیاده؟مثلا بین۳.۸ ت ...

ی کوچولو بالاس ک اونم قرصه کابرلین بخوری سریع میاد پایین عزیزم البته با نسخه پزشکت

انشالله باردار میشی 

من تجربه پرولاکتین نداشتم ولی از این چیزا سر در میارم 

ی کوچولو بالاس ک اونم قرصه کابرلین بخوری سریع میاد پایین عزیزم البته با نسخه پزشکت  انشالله با ...

فدات شم مرسی خوشحالم کردی 😍 انشالله تنت سلامت باشه مهربونم

علائم خاصی داری؟  ترشح شیر؟  یا پریود های نامنظم؟  جوش؟  رشد سریع و غیر طبیع ...

نه هیشکدوم...فقط پریود که اونم همیشه مثلا یک هفته قبل از موعد مریض میشدم...قرص خوردم فعلا منظمه...هیچ علائمی ندارم خداروشکر

نه هیشکدوم...فقط پریود که اونم همیشه مثلا یک هفته قبل از موعد مریض میشدم...قرص خوردم فعلا منظمه...هی ...

خب پس امکانش هست بخاطر استرس و لباس راحت نپوشیدنت هم باشــه.. 

ازمایشتو باز تکرار کنی مطمعن تر میشی عزیزم 

خب پس امکانش هست بخاطر استرس و لباس راحت نپوشیدنت هم باشــه..  ازمایشتو باز تکرار کنی مطمعن تر ...

الکی استرس آمپول گرفتم تا صبح چندبار بیچاره شوهرمو بیدار کردم من میترسم از امپول اونم میخندید و می‌خوابید می‌گفت باشه نمیریم😂بعد که رفتم گفتم خاک توسرم اصلا درد نداشت ... درد داشت اما خب خیلی کن و قابل تحمله... دیگه نمیترسم ازش😍😊

الکی استرس آمپول گرفتم تا صبح چندبار بیچاره شوهرمو بیدار کردم من میترسم از امپول اونم میخندید و می‌خ ...

هخخ منم اینقد ازمایش خون دادم ک دیگ ترسی ندارم ازش 😑😂

راستی عزیزم برای بچه اولت داری اقدام میکنی؟ 

منم این ماه میشه ۳ماه ک زایمان زودرس کردم و متاسفانه بچم نموند الان باز دارم اقدام میکنم 🥲

هخخ منم اینقد ازمایش خون دادم ک دیگ ترسی ندارم ازش 😑😂 راستی عزیزم برای بچه اولت داری اقدام میکنی؟ ...

آره اولین باره 🥺🥺یه حالیم که نگو.... انشالله بارداری ایندفعه برات بهترین بارداری بشه عزیززززم❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩