2777
2789
عنوان

خبرفوت پدر مادرم توکربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 116 پست
اخه تو شهرمون براثر گرمازدگی یکی مرده🥺🥺

نگران نباش اینهمه ادم کربلا ان هیچیشون نشده...به چیزای منفی فکر نکن هیچوقت 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گرمه اما هم موکب هست هم کولر هم آب خنک هم عقل سالم که اوج گرما زیر آفتاب نمونن 

خود آزاری داری چرا 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
لب مرز بد بود داخل کربلا خبری نیست شلوغ هست ولی اب معدنی و غذا زیاده پیاده روی هم صبح زود و عصر بیشت ...

انشالله برگردن تودسترس نیستن خبری ندارم ازشون۲ روزه

خدارحم کنه بخدا اخه من هرچی زنگشون مبزنم تودسترس نیسن😭😭

آره دیگه مگر اینکه سیم کارت عراقی بخرن یا به وای فای اونجا متصل بشن می تونن زنگ بزنن نگران نباش یه راه پیدا میکنن زنگ میزنن 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
این چ تیتری هست ک زدی 😑😑😑😑

نصفه شبی کلی به نام کاربریت (پفک دهاتی خندیدم) خدادلتو شاد کنه😅

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
خدارحم کنه بخدا اخه من هرچی زنگشون مبزنم تودسترس نیسن😭😭

خب عزیزم فروشگاه سر کوچه ک نرفته ...میدونی چه غلغله ای هست اونجا مادر شوهرم میگفت اصلا ارتباط برقرار نمیشد 

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤
دلت اومد این عنوان رو بزنی برا تاپیکت؟ دور از جون فکر کردم فوت شدن اومدم ببینم چی شد باهم ...🤦‍♀️

ببخشید خودم داغونم بخدا دلم شوره😭😭روزه تلفن جواب نمیدن