2777
2789

اخیرا اسم جاریم و برادر شوهرم تو بحث های خیلی زیاد شده اونم بحث های خیلی چندشی 

بعد من هر شب خوابم میبینم  شوهرم منو ترک می‌کنه منم با برادر شوهرم ازدواج کردم  و ...و بعد شوهرم میاد میبینع و..

پا میشم خیلی گریه میکنم .‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفرالله نه نترس خیالاتی شدی

وای خیلی ترسناک 😭فکر کن تو خواب عشوه میام برا کسی که بهش داداش میگم بعد اونجا می‌خوام خودمو کنترل کنم نمیشه صبح سه ساعت میشینم گریه میکنم لطفارراحلی بگید یه هفته شب و روز نمونده واسم 

حتما زیاد به این قضیه فکر میکنی که خوابش می بینی وگرنه دلیلی نداره کسی مدام از خوابا ببینه

تازگیا وقتیبهذخواب عام فکر میکنم خیال پردازی میکنم بعد بازم گریه میکنم حالت روحیم اصلا خوب نیست خودمو سرزنش میکنم میگم خجالت بکش چه فکرایی می‌کنی 

وای خیلی ترسناک 😭فکر کن تو خواب عشوه میام برا کسی که بهش داداش میگم بعد اونجا می‌خوام خودمو کنترل ک ...

بعد از ظهر اصلا خواب نشو 

۳ ساعت قبل از اینکه بهش فکر نکن

قبل خواب یک لیوان آب بخور 

و قبل خواب کتاب بخون و نماز بخون و از خدا کمک بخواه

بعد از ظهر اصلا خواب نشو  ۳ ساعت قبل از اینکه بهش فکر نکن قبل خواب یک لیوان آب بخور  و ...

ببین اونا طبقه بالا ما زندگی میکنند همش بینشون دعوا بعد من هی فکرم می‌ره به خواب هوایی که میبینم از خودم بدم میاد حتی یه هفته نمیتونم سمت شوهرم برم قهر کرده ازم فکر میکنم می‌فهمه 

واااا خواب رویای صادقانست اگر زن شوهر دار خواب ببینه عروسی کرده با غیر شوهر خودش تعبیرش غم و ناراحتیه حتما صدقه بنداز قبل از خواب آیه الکرسی بخون نمازتو بخون و از خدا بخواه دفع بلا کنه