سلام ..از داستانهای زندگیتون,تجربیاتتون,دغدغهها و مشغلههای فکریتون، گرفتاریها و مشکلات، چالشهای زندگیتون، خانوادتون، خوشحالی هاتون از هر چی که دوست دارید برام بگین.. دوست دارم ماجراهای آدما و درد و دلاشون و یا تجربیاتشونو بخونم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی ذوق دارم چون مادرم چند ماهه پری نمیشد و زیر شکمش تکون هایی حس میکرد که امشب بی بی چک زد مثبت شد😍😍 فردا هم میخاد بره آزمایش بده
دعا کنید سالم باشه
از طرفی ناراحتم که سنم کم کم میره بالا و میترسم نتونم ازدواج کنم و آدم ایده آلمو پیدا کنم
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
میخام ادامه تحصیل بدم خانواده شوهرم مخالفن....پشت سرم کلی بدگفتن وب بابام زنگ زدن...الانم قطع رابطم باهاشون...خیلی سردرگمم نمیدونم چیکارکنم...شوهرم گفته بخون مهرماه ثبت نامت میکنم بزرگسالان...ب نظرتون کارخوبی کردم ک قطه رابطه کردم؟؟
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱