2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عزیزم با یبار دیدن وچند تا تماس میتونی طرف وخوب بشناسی حالا موقعیت مالی واجتماعی که میشه با پرس ...

بله عزیزم حرفاتون درسته.. 

اما خودش گفت تصمیممون ازدواجه قبل از اینکه خیلی احساسی برخورد کنیم‌خانواده ها رو در جریان بذاریم و بقیه شناخت بمونه واسه خواستگاری و رفت و آمد....

ب نظرتون اینکه زود اقدام‌کرده پیشنهاد رابطه و... نداده و اینکه مطمئن شدم قصدش ازدواجه اینا خوبه یا بد؟

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
بله عزیزم حرفاتون درسته..  اما خودش گفت تصمیممون ازدواجه قبل از اینکه خیلی احساسی برخورد کنیم‌ ...

این که خوبه مشخصه قصدش ازدواجه وحتما به سلیقه وانتخاب اون آشناتون هم خیلی اعتماد داره توکل کنید به خدا اگه به صلاحتون باشه که سر میگره انشاالله به مادرش هم حق بدین اگه ازدواجتون سر گرفت ازش به دل نگیرین بالاخره چون نمیشناستتون مخالفت میکنه وگرنه دختری به خانمی شما که آرزوی هر مادری هست عروسش بشه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
این که خوبه مشخصه قصدش ازدواجه وحتما به سلیقه وانتخاب اون آشناتون هم خیلی اعتماد داره توکل کنید به خ ...

ممنونم لطف دارین.. سپردم ب خدا گفتن حتی اگه ۱ درصد احتمال پشیمونی هست لطفا تمومش کن ولی اگه راضی هستیم تا آخر عمر و همو دوس داریم بشه..

اتفاقا همش ب این فکر میکنم اگه‌قسمت هم بودیم تاجایی که میتونم ب مادرش احترام بذارم که‌بگه خداروشکر عروسم خوب از آب در اومد😂

احسنت به پدر ومادری که تو رو تربیت کردن 

عزیزم‌خودت خوبی که من رو هم‌خوب میبینی ❤❤❤❤

توروخدا برام دعا کن.. قراره بعد ماه صفر دیگه تکلیفمون معل م شه دعا کن هرچی شد صلاح و خیر باشه