2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین بهم تهمت زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم برای مظلومیتتون :(💔

من اطلاعی ندارم ولی فکر کنم همین که تهمت زدن و مدرکم نداشتن جرم محسوب میشه و میتونین اعاده حیثیت کنین

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨

با خدارو شکر کن که شوهرت دوباره بهت اعتماد کرد اومدی تو زندگیش اگه خدای نکرده همچین اتفاقی برلی من بیوفته یا شده م سرم میبره یا داداشم  اصلا هم نیازی به اثبات‌ نیست میگن دیگه حرف در اومده اب از سر گذشته 

اون الان سر خونه زندگیشه و زده زیر همه حرفاش 

باید بیاد ثابت کنه حرفایی که زده رو

اگه ثابت نکنه محکوم به تهمت میشه درسته؟؟؟

اخه هیچ مدارکی نداره بجز چند تا اسکرین شات با پیج های فیک ک فرستاده گوشی شوهرم 

حتی پرینت سیم منو گرفتن من یک بارم به شوهرش زنگ نزدم اون دو باز زده چند ثانیه جواب دادم ببینم کیه قطع کردم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

من برای اثبات حرفام چه مدارکی لازم دارم؟؟؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
اعاده ی حیثیت کن از حقت دفاع من دختر

به نظر شما هیچ مدارکی لازم نیست برای شکایتم..چون من مدارکی ندارم فقط شاهد دارم که اون این حرفا رو زده

به نظر شما هیچ مدارکی لازم نیست برای شکایتم..چون من مدارکی ندارم فقط شاهد دارم که اون این حرفا رو زد ...

با یه وکیل صحبت کن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️