2777
2789

کووو

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقایون لطفا سوال منم جواب بدید 

ی مرد دوس داره کادو چی بگیره 

و چه کادویی از همه بیشتر خوشحال ش میکنه 

کلا مردا واسه تولد چ کادویی از خانمشون بگیرن خوشحال کننده س 

ببخشی اسی 💜💜💜🌷🌷🌷🌷🌷

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
داداشیا مثل ما نیستن کو کو کننا    

کوکو سبزی 😂

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛

من آقا نیستم اما تظرم رو میگم 

اسپرت مشکی واسه مرد شیک تره 

البته نظر مردا ها قطعا بهتره چون ما نمیدونیم چی ی مرد رو خوشحال میکنه و چی مد نظرشه

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

سلام میشه لطفاً از تاپیک شما از لاغری چی میدونید من بازدید کنید و از اطلاعاتتون بگید و از اطلاعات دوستان بهره ببرید.🌷🌷💜💜

با تشکر و عرض پوزش از استارتر عزیز بابت پست بی ربط با موضوعشون 🙏🏻🙏🏻💜❤💞❣️