2777
2789

سلام بنظرتون گرون نگرفتم 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

کویر گرونه 

من ی سایز ۱۶ گرفتم ۳۰۰😐

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک و پونصد. ؟

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بله

خوب خریدی  نگاه کن 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

مبارکت باشه به سلامتی و دل خوش ستفاده کنی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عزیزم کویر فرقش با بقیه تفلونا چیه 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
هر سال نذری دارم واقعا احتیاج داشتم 

خب وقتی هر سال نذر داری کار خوبی کردی. چون هرسال گرون تر میشه . هر چی بخری ب درد آدم میخوره. پارسال شوهرم یه سرویس چینی ۲۴ پارچه  و یه قابلمه گرانیت ۸ پارچه رو از این وانتی ها ک بار میارن و جفت میدن خرید برام یه تومن گفتم چرا خریدی نیاز ندارم. جالبه بعد گفتم چقدر خوبن مدام استفاده میکنم 

مث این برا ابجیم گرفتیم سایز ۴۰ یا ۴۵  ۵۸۰🤐 سه ماه پیش

واقعا از سه ماه این قدر گرون شده یعنی 

من مغازه ای سوال نکردم 

واقعا از سه ماه این قدر گرون شده یعنی  من مغازه ای سوال نکردم

مارک کویر نبوداز ابجیم 

همین قابلمه ای که دوستمون فرستاده عکسشو 

مثل همین خریدیم رو جهازش  

کویر گرونه وجنسشم عالیه 

من قابلمه ها جهازم کویر بود ۶ یا ۷سال مداوم استفاده کردم عالی بودن