بعد ها تیریپ روشنفکری داشتم شبکه چهار میخوندم،یادم نیست اسم صفحه اش رو ولی یه چیزی مثل چت روم و هر هفته یه بحثی راه مینداخت و همه پیامک میزدن شرکت میکردن گردانندگان هم دو تا آقا بودن گنده شون پیام بود اسمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هفت هشت سال پیش میخوندمش یادمه اون موقع ها میگفتن به کیف مدرسه تون یه برگه بچسبونین روش بنویس ...
اخ قلبم یادددددمه چقد من دوس داشتم بزنم🥺🥺🥺🥺🥺
خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسالبرام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون. باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم ومیدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️
تلتکس شبکه 2 باشگاه پرواز الان نمیدونم هستش یا نه اما تا دبیرستان ک بودم میخوندمش همیشه طرفدارش بودم ...
من از سال ۸۷ میخوندم تا ۹۴بعد دیگه نخوندم
روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر میکرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم میخوابید شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب میتابید کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمیگشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون
خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسالبرام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون. باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم ومیدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️