2777
2789

معده ام عصبیه

تا زمانی ک غذا نخوردم حالم خوبه ولی ب محض اینکه بخورم بعدش بیجون میشم  گرگرفتگی تو شکمم میوفته سرگیچه میگیرم دیگه خسته شدم نه دارو گیاهی نه شیمیایی جواب نمیده

فقط شیره شیرین بیان خوب بود ک اونم بخاطر گرمی زیاد گفتن بیشتر از چهل روز نمیشه خورد

شما بگید چکار کنم؟؟؟؟

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

اگر می دونی عصبیه برو روانپزشک روانشناس یا هر جور که می دونی میشه اعصاب را اروم کرد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دلم خواست یه روز پر انرژی باشم همیشه سرم گیچه وبدنم لرزش داره وبیجونم چکاب کامل هم دادم چیزیم ...

عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم با معده درد شدید شروع شد وسر گیجه بهش اضافه شد ود این حال بیحالی شدید

اگر می دونی عصبیه برو روانپزشک روانشناس یا هر جور که می دونی میشه اعصاب را اروم کرد 

اره معدم عصبیه خودمم ب شدت عصبی هستم چن سالی بدجور تو فشار بودم حسابی داغون شدم

شوهر منم اینطوریه

نصف گلاب نصف عرق نعناع با بارهنگ

میزارم میجوشه حدود یکی دو دقیقه بعد میریزم تو لیوان با عسل میخوره

بهتر میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم با معده درد شدید شروع شد وسر گیجه بهش اضافه شد ود این حال بیحالی شدید

خوب چکار کردین حالا من درد معده ندارم خیلی کم یجا هم بهم گفتن گوارشت ضعیفه

شوهر منم اینطوریه نصف گلاب نصف عرق نعناع با بارهنگ میزارم میجوشه حدود یکی دو دقیقه بعد میریزم تو ل ...

اینم دوماه خوردم ولی چون عصبیه دوباره شروع میشه