2777
2789

دلم برا نامزدم تنگ شده خیلی تهران نمی‌دونم اصن امروز یه حال عجیبی دارم اصن غیر قابل توصیف دلم میخواد با همه دعوا کنم حتی با خودش همی الان میخواسم بهش پیام بدم ک فعلا ن بهم زنگ بزن ن پیام تا خودم بهت زنگ بزنم باز دلم نیومد با خودم گفتم اینجوری حداقل صداشو می‌شنوم یه چیزی بگین 

دلم میخاد ی چیزی بش بگم اونم شدید دل تنگ شه پاشه بیاد میش کمکم کنین 

نه عزیزم چرا قهر کنی،اینا اثرات دلتنگی هست،منو شوهرمم و دوران نامزذی از هم دور بودیم منم کلا حس و خال شما رو داشتم و همین مدلی بودم ،این روزا هم مگیذره عزیزم سعی کن با یه کاری خودت و سرگرم‌کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=252610769]نه عزیزم چرا قهر کنی،اینا اثرات دلتنگی هست،منو شوهرمم و دوران نامزذی از هم دور بودیم منم کلا حس و خا ...[/QUOTE 

باشه سعی میکنم ولی برام سخته کاش دور نمیبودیم خیلی بدع ایجوری