2777
2789
عنوان

اتاق خواب بچه هاتون چه رنگیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 28 پست
براون قبلا بنفش بود الان آبی می‌خوام عوضش کنم همون سفید بزنم ولی ب نظرم یاسی خوشگله

کل دیوار رو یاسی میکنید یا کاور میکنید؟ کاور یه جور انگار دون دونای یاسی توش میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل دیوار اتاق صورتی؟

اره صورتی خیلی کم رنگ

خونه مامانمم وگر نه عکس میدادم

در کل اتاقشون قشنگه خودشون‌که خیلی دوست دارن

رو تختی پرده رو بالش هم صورتی با گل سفید دادم براشون ست دوخت کردن خیلی قشنگ در اومده

شده آااااااایا غمی ریشه به جانت بزند😔💔
کل دیوار رو یاسی میکنید یا کاور میکنید؟ کاور یه جور انگار دون دونای یاسی توش میزنه

اگ کاغذ دیواری بود ی طرف از دیوار طرح دخترونه گل یا پروانه بقیش ساده حالا یا رنگ صورتی یا بنفش

💜Army 

دیوار. رنگی اتاق خسته کنندس آدم زود خسته میشه من سفیده کل اتاقشون به دیوار بالای تخت هاشون. چندتا قاب عکس بچگونه زدم خیلی خوشگل شده 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
دوتا دختر دارم رنگ اتاق تخت کمد میزو............ همشون صورتیه بجز فرششون‌که قرمزه

میشه عکس بزاری ☹☹

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●

والا همه اتاق دخترشون رو صورتي ميكنند پسر هم ابي ميكنند ديگه خيلي تكراري و خسته كننده شده

تو سهروردي يه اتاق كودك ديدم خيلي بامزه بود ابي پاستلي و سفيد بود اتاق ابي با خال خالي هاي سفيد سقف اتاق هم از اين ابرها كه توش نور مخفي هست اونجوري بود خيلي متفاوت بود 

يه جا هم رفته بودم خونه ببينم اتاق دخترش رواز اين كاغذهاي چرم تور زده بود بعد دكمه هاي طلايي كمرنك گذاشته بود اونم خاص بود