2777
2789

من هرکار میکنم نتونستم دانلود کنم یکی هم اوردم استیکرا نرفت داخلش..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من از استیکر کده میگیرم اولاش منم مشکل شمارو داشتم اما واتساپ اصلی نصب کردم ولی فعال سازی نه چند بار باهاش کار کردم الان برام اوکیه دو گزینه ای میاره که به کدوم انتقال بده و واقعا هم انتقال داده میشه الان تصویرش میفرستم

برخلاف اسمم متولد 1387 نیستم، امیدوارم به تمام ارزو های قلبی ات برسی 🍀
عزیزم من از استیکر کده میگیرم اولاش منم مشکل شمارو داشتم اما واتساپ اصلی نصب کردم ولی فعال سازی نه چ ...

آهان پس منم باید واتساپ اصلی نصب کنم درسته؟

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
آهان پس منم باید واتساپ اصلی نصب کنم درسته؟

بله، نصبش کن ولی شماره و اینا نزن همونطوری عادی بعد یک مدت  استیکر کده خودش گزینه میده🌹

برخلاف اسمم متولد 1387 نیستم، امیدوارم به تمام ارزو های قلبی ات برسی 🍀
بله، نصبش کن ولی شماره و اینا نزن همونطوری عادی بعد یک مدت  استیکر کده خودش گزینه میده🌹

ببخشین استیکر کده مث بازاره؟یا برنامه استیکره؟میشه بی زحمت عکسشو بدی

بله عزیزم بفرمایید 

دست گلت درد نکنه نصب کردم..خوشبخت بشی عزیزم