2777
2789
عنوان

بیاید ضروریه🙏🏻🥺

163 بازدید | 24 پست

چون نزدیک مدرسه شده دخترم هم حضوری میره 

تو مدرسه وسایلشو از تو کیفش یا جامدادیش میدزدن

اونجا هم زنگ تفریح به زور کلاسو خالی میکنن معلمم نیست تو کلاس

حالا من چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دردسری داشتیم،هربار ی چیزمون گم‌میشد،شایدم نمیدزدین ولی میفتاد زیر نمیکتها و پیدا نمیشدهی روزگار،اون موقع بعضیا برچسب اسم وفامیلشون رو میزدن

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

مثلا سوم ابتدایی بود خودکار زری هاشو یکی از شاگرد ها برداشته بود و تو کلاس زبان یکی دیگه از شاگرد دیده بود و دوستش بود و بهش گفت و یه دعوا شد آخر هم فقط چندتا خودکار پس داد

پسر پیش دبستانی میرفت براش کلی وسیله خریدیم مربی گفت باید بمونه وسایل مدرسع داخل کمد خودش .چند هفته از مهر گذشته بود که مربی خبرم کرد گفت وسایلا رو از تو کمد دزدین گفتم چطور گفت شیشه کمد رو شکستن طفلک پسرم همه چیزش رو برداشته بودن حتی برگه a4رو .

منم دبه کردم گفتم .چرا گذاشتین تو کمد چرا مسئولیت قبول میکنین .گفتم دیگه نمیخرم اگرم بخرم نمیزارم بیاره .مداد رنگی و رنگ انگشتی و برگه  خمیر بازی و...دوباره براش تهیه کردم نزاشتم ببره .دیدم ناراحت میشه دوبلره بردم به مربی تحویل دادم .دوباره بعد چند وقت پسرم گفت خمیر بازیم نیس .دیگه نخریدم 😅

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️