2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا همش خرافاته اگ  خدا بخواد همه چی حله 

من یه دختر خوشبختم به دو دلیل اولش داشتن مامان بابای پایه، دومش پوست عالی و دماغ خوب، شاید اگ تک فرزند نبودم خوشبخت تر هم میشدم😊 اینم بگم ک من خوشم از چیزای دینی نمیاد پ لطفا وقتی چیزی میگم ک خوشت نمیاد ریپلای نکن وقتی خودت عاشق خدای عاشق امام های و....  دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن 

خانما تاپیک دومیم هم راجب دعاهای حاجت روایی هست که اماما و پیامبرامون فرمودند من نتیجه گرفتم اگه میخوام بخونین ان شاءالله ک حاجت روا بشین

میشه یه صلوات برای رسیدن به هدفم بفرستی🥺🤍
اره عزیزم

منم دعا کنید

من ۱۱ ماه پیش عمل پلک انجام دادم رد بخیه ام کامل سفید شده  گوشه های چشم برجسته تقارونم نداره ولی بیشتر رد بخیه اذیتم میکنه لیزرم میگن جواب نمیده عمل مجدد نمیتونم بکنم  هیچ دکتری ریسکشو نمیکنه پوست پلکم کمه      با همین حال خوشت برای منم دعا کن  شفا بگیره چشمام   یعنی خوب میشم 

منم دعا کنید من ۱۱ ماه پیش عمل پلک انجام دادم رد بخیه ام کامل سفید شده  گوشه های چشم برجسته ت ...

ان شاءالله ان شاءالله به امید خدا از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم❤️🤲🏻

میشه یه صلوات برای رسیدن به هدفم بفرستی🥺🤍