2777
2789

دانشجو های حقوق، از رشتتون راضی هستین؟ 

خانمای وکیل، شما چی؟ 

من از ریاضی به انسانی تغییر رشته دادم ورودی یازدهمم، خانوادم خیلی اصرار دارن فرهنگیان قبول شم، ولی از وقتی اومدم انسانی حس میکنم آیندم نابود شده، اصلا و ابدا به دبیری علاقه ندارم، نمیخوام شغل کارمندی داشته باشم، ولی بازار کار و سختی وکالت نگرانم کرده 

میشه بهم کمک کنین؟ خودمو گم کردم. نمیدونم از زندگیم چی میخوام.... 

Moon child 🌙your shine⭐✨,when moon rise,it's your time⌚ 🧡🦋  

رشته پر دردسری هست دلت نازک باشه با یه تشر قاضی گریه کنی باختی 

با آدمایی که فکرشو نمیکنی باید سر و کله بزنی 

منی که خودم فقط وکیل شوهرم و برادر شوهرم هستم کم گرفتاری ندارم چه برسه به بقیه وکلا که روزی یا ۱۰ تا آدم سر و کله باید بزنن 

smile 😊🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته پر دردسری هست دلت نازک باشه با یه تشر قاضی گریه کنی باختی  با آدمایی که فکرشو نمیکنی باید ...

شما وکیلین؟ 

آخه من واقعا نمیدونم چه شغلی میخوام

فقط میخوام درآمدش زیاد باشه 

من واقعا حس میکنم زندگیمو باختم.. 

شما وکیلین؟  آخه من واقعا نمیدونم چه شغلی میخوام فقط میخوام درآمدش زیاد باشه  من واقعا ...

کاری رو واسه درآمدش فقط بخوای اصلا برات جواب نمیده اینو بگم بهت 

علاقه نداری نرو سمتش 

آزمون وکالت باید بدی آیا قبول شی ایا نشی سخته خیلی 

اصلا گیریم وکیل شدی شما. همین اول کاری بهت پرونده نمیدن که باهاش شما پول پارو کنی اول باید بهت اعتماد کنن

smile 😊🌙
کاری رو واسه درآمدش فقط بخوای اصلا برات جواب نمیده اینو بگم بهت  علاقه نداری نرو سمتش  آ ...

خب پس چیکار کنم؟ من به هیچی علاقه ندارم  🥺😭

میشه مگه اخه یکی به هیچی علاقه نداشته باشه

آره، من به هیچی علاقه ندارم، هیچی هیچی هیچی

فقط میخوام یه شغلی داشته باشم که بتونم مهاجرت کنم 

واسه همینه که میگم کل زندگیمو باختم  

من پارسال دفاع ارشدمو کردم امسال آزمون وکالت دارم، در حد تئوری که من راضی بودم بعد از وکیل شدن نمیدونم چه قد راضی باشم البته دوستام که وکیل شدن راضین

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره، من به هیچی علاقه ندارم، هیچی هیچی هیچی فقط میخوام یه شغلی داشته باشم که بتونم مهاجرت کنم  ...

اشباهت کردی 

واقعا وکالت آینده ای نداره 

حداقل با پارتی باید یه ۵ سالی بدویی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اول از همه برو دنبال رشته اى كه علاقه دارى مادر شما قرار نيست به جاى شما درس بخونه و كار كنه به حرف هيچكس توجه نكن اگه بين دوراهى موندى فقط مشاوره برو كمكت كنه و راهنماييت كنه بازار كار وكلا خواهرم ١٥ ساله وكيل هست الان ازمون وكالت ميخوان سالى ٤بار برگزار كنن يعنى افزايش وكلا و در نتيجه كار كم ميشه آشنا نداشته باشى در اصل بيكار مگه اينكه كارهاى پيش پا افتاده كوچيك انجام بدى