2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته سی وششم

499 بازدید | 14 پست

خانوما من هفته پیش لکه بینی پیداکردم رفتم بیمارستان با قرص و شیاف کنترل شد قطع شد

حالا امروز باز لکه بینیم شروع شده قهوه ایه بنظرتون علامت زایمانه؟البته من سزارینم ولی خانومای طبیعی کسی اینجوری بوده بچه بدنیا بیاد؟ ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم لکه صورتی قرمز علتیم زایمان . آمپول و بعد لکه زدی ۱ هفته تاثیر داره بعد یک هفته اثرش میره

هرشب شیاف و هر8ساعت ایزوپرین میخوردم حالا باز لکه دیدم... 

هرهفته یه مدل شوک باید بهم وارد بشه😭

یعنی مشکلی نیست؟  حالا لکه بینی ادامه داربشه به بچه که ربطی نداره؟؟

بله حتما برو دکتر.خواهرم مثل شما هفته 36 لکه بینی داشت دکترش سریع امپول ریه براش تجویز کرد ،و امپول پروژسترون

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
هرشب شیاف و هر8ساعت ایزوپرین میخوردم حالا باز لکه دیدم...  هرهفته یه مدل شوک باید بهم وارد بشه ...

خب اگه با شیاف لکه داری ب دکترت بگو منم ۳۶ هفته زایمان گردم زایمان دومم بود سزارین

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
بله حتما برو دکتر.خواهرم مثل شما هفته 36 لکه بینی داشت دکترش سریع امپول ریه براش تجویز کرد ،و امپول ...

دکترم گفت اگر لازم بشه قبل عمل تو بیمارستان داروی ریه رو میزنیم... 

نداد بهم. 

خواهرتون زایمان کرد همون موقع یا بچه بازم موند بعدا دنیااومد؟

دکترم گفت اگر لازم بشه قبل عمل تو بیمارستان داروی ریه رو میزنیم...  نداد بهم.  خواهرتون ...

هفته 38 بدنیا اومد.استراحت ،شیاف،امپول

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍