2777
2789

اگه میشه توضیح بذین چه جور گرفتید تو چند سالگی چند وقت طول کشید یاد بگیره من تجربه ایی ندارم گفتم ازتون یادبگیرم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
به نظرم هر چقدر دیرتر بهتر مثلا دوسال و نیمی به بعد خوبه

من داداشم دیر یاد گرفت مادرم خیلی اذیت شد اخه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر موقع بچه خودش توانایی داشت نگه داره ادرار رو شروع کنین چون خیلی آسیب زننده هست به زور از پوشک گرفتن بنظرم بالای دو ساله و نیم تا حدود ۳ سال شروع کنین

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
بچت چن سالشه از شیر گرفتیش

یک ماهه از شیر گرفتم. الان 20 ماهشه. 

دوست دارم یک ماه دیگه شردع کنم از پوشک بگیرم

بچت چند وقتشه..بچه من دوسالش الان تصمیم گرفتم از پوشاک بگیرمش  

من دخترم تا جیش  یا پی پی میکنه میره سمت دستشویی میگه منو بشور بخاطر این نیگم وقتی فهمش رو داره بگیرن از پوشک

پسر من یک سال و هشت ماهشه الان دوروزه شیر کمتر میخوره و کم تر جیش میکنه پوشکش نگردم دوروزه

یعنی میخوای بگیری از پوشک؟ 

منم پسرن‌وقتی پی پی داره اشاره میکنه و میبرمش

اره  یعنی می‌فهمن بخاطر ابن میگم کم کم روش کار کتم یاد بگیره فقط نمیدونم چه حوری با چه روشی یادش بدم

من دخترم تا جیش  یا پی پی میکنه میره سمت دستشویی میگه منو بشور بخاطر این نیگم وقتی فهمش رو داره ...

منم پسرم خودش پوشکش باز میکنه میندازه اشغالی گفتم چند روز امتحانی پوشکش نکنم ببینم میگه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
یعنی میخوای بگیری از پوشک؟  

خیلی وقته ک روزا پوشکش نمیکنم 

یا زود ب زود شلوارش عوض میکنم یا میبرمش ک جیش کنه بعضی وقتام البته تو خونه جیش میکنه فقط شبا پوشک میکردم 

ولی الان ک شیر کم میخوره جیش هم نمیکنه دو شبه پوشک نکردم قصد دارم دیگه پوشک نکنم